problem s usb klicenkou Vyřešeno
- pajs kroupa
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
problem s usb klicenkou
Zdravim.Mam dotaz,ulozil jsem si drivery na usb klicenku,naistaloval jsem novy windows xp a pise mi to abych ji naformatoval.Instalace byla stare xp na nove.Pritom jsem ji poprve otevrel,naistaloval ovladac na usb2.0 a pak uz nic.Nepomohla ani nova instalace.Problem ze tam mam driver na grafiku,VIA/S3G UniChrome Pro,a nekde jsem cetl ze se neda uz z netu stahnout.A jine stahnute od vyrobce nejdou na 100%.Mam Intel celeron 3,33Ghz.2 giga dd2.Nevi nekdo o programu na otevreni te klicenky nebo kde najdu original driver?Dik za pomoc.Muj email pajs@seznam.cz
-
- Pohlaví:
Re: problem s usb klicenkou
Jak to dostat z klíčenky nevím, nejspíš to nepůjde. Ovladače můžeme zkusit najít, ale je třeba znát název základní desky a systém.
neda se stahnout na strankach vyrobce, jinak driver na netu nekde bude, VUBEC bych nemel strach
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus TestDisk či Recuva
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus tu flesku v jinem stroji, tvuj muze mit po ciste instalaci problem s ovladaci (chipset,USB).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- pajs kroupa
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Motherboard Name Foxconn P4M800P7MB Series (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Video Adapter VIA/S3G UniChrome Pro
Recuvu jsem zkousel,pise neplatny dist.U vyrobce jsem stahl vsechny drivery v nabidce k moji grafice,ale porad se mi seka video.Potrebuji original starsi.
Video Adapter VIA/S3G UniChrome Pro
Recuvu jsem zkousel,pise neplatny dist.U vyrobce jsem stahl vsechny drivery v nabidce k moji grafice,ale porad se mi seka video.Potrebuji original starsi.
- pajs kroupa
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusim,dik.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2013 23:24) ---
Bingo!!!!Diky.Moc moc diky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2013 23:30) ---
Koukam ze tady jsou sikovny lidi,tak jeste jedna otazka.Poradi mi nekdo jaka graficka karta je nej pro tenhle soustruh?Myslim na hry.Mam ati 9250,256mb,8xavg a uz to nestiha a asi to neni nej karta.hry v tom bezi,ale pc je pomaly.premyslel jsem o n-vidii
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2013 23:24) ---
Bingo!!!!Diky.Moc moc diky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2013 23:30) ---
Koukam ze tady jsou sikovny lidi,tak jeste jedna otazka.Poradi mi nekdo jaka graficka karta je nej pro tenhle soustruh?Myslim na hry.Mam ati 9250,256mb,8xavg a uz to nestiha a asi to neni nej karta.hry v tom bezi,ale pc je pomaly.premyslel jsem o n-vidii
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4022
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06