Nastavenie QoS Vyřešeno
Nastavenie QoS
Prosim vas,nevedel by mi niekto poradit aku rychlost uplinku mam zadat pre nastavenie QoS v routeri Asus ? Nastavenie routera je na obrazku a moja namerana rychlost je tiez na obrazku.Za kazdu radu vam vopred velmi pekne dakujem. 

-
- Pohlaví:
Re: Nastavenie QoS
1. No a jakou máš šíři uploadu od providera?
2. Jestli nepoužíváš VoIP, případně vysílání multimédií, tak to klidně můžeš pustit z hlavy.
2. Jestli nepoužíváš VoIP, případně vysílání multimédií, tak to klidně můžeš pustit z hlavy.
Dakujem,no nezlepsim si tym stahovanie,nie rychlost stahovania,ale stabilitu ? Nezlepsim si prezeranie internetu,lebo mne tam pise,ze je to aj na to,nielen na VoIP. Prosim Ta ako zistim tu širku uploadu provaidera ?
Naposledy upravil(a) lacream dne 28 úno 2013 17:42, celkem upraveno 1 x.
No som z toho riadny jelen !!! V podstate to chapem,no ja potrebujem len to ,ake cislo zadat pre Uplink. K routeru som pripojeny kablom a deti su pripojeny z neho cez WiFi....preto to chcem prerozdelit,no neviem ake spravne cislo tam zadat,kde a ako to zistim PROSIM !!!
Tak toto je potom na co ? Nechapem....Poradis mi prosim Ta ako zistim tu rychlost uplinku,potrebujem len toto 

-
- Pohlaví:
Provider ti dává net např. 4/1 Mbit/s. To 1Mbit/s je rychlost uploadu.
Takze tam mam napisat rychlost 1000 kbps ? 

-
- Pohlaví:
Já nevím jakou máš rychlost od providera. To musíš vědět ty. Jinak na můj uvedený příklad by to bylo správně.
Je to teda spravne! Provaider mi dava 4/1 Mbps 
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Úno 2013 19:53) ---
Ak Ta mozem teda poprosit este o jednu radu,tak v uvodnom obrazku urcenie cieloveho portu pre danu ip. IP na mojom PC viem,ale ako zistim ten cielovy port ? Je to niekde napisane ? Dakujem.

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Úno 2013 19:53) ---
Ak Ta mozem teda poprosit este o jednu radu,tak v uvodnom obrazku urcenie cieloveho portu pre danu ip. IP na mojom PC viem,ale ako zistim ten cielovy port ? Je to niekde napisane ? Dakujem.

-
- Pohlaví:
Jak ti to říct srozumitelně? Prostě pokud bys používal nějakou aplikaci VoIP, pak budeš mít v manuálu popsáno, jaký port používá. No tak ten se tam dá. Protože zjevně VoIP nepoužíváš, platí to co jsem už napsal:
Jestli nepoužíváš VoIP, případně vysílání multimédií, tak to klidně můžeš pustit z hlavy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3357
-
od Laces
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 10:29