z cd na kazetu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
z cd na kazetu
Dobry den chtel bych nahrat z cd na kazetu nejakou hudbu. Nejde mi zmacknout nahravani jak by se to na radiu dalo nahravat ??
-
- Pohlaví:
Re: z cd na kazetu
Pravděpodobně ta kazeta má vymáčklé na hřbetu takové čudly a je tam díra. Zalep to izolepou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jaky cudly na kazete??
-
- Pohlaví:
Co kdybys místo psaní chvilku přemýšlel?
- Přílohy
-
- default.JPG (15 KiB) Zobrazeno 466 x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A kdyz je zalepim pujde to nahravat?? Pac me nejde cudlik zmacknou me ne stuha ae vym ze to je tim ze to nejde nejak nahrat.
Jestli nemas nahravac ale jenom prehravac budes muset koupit nahravac ae to pak budes mit o cudl vic navic na radiu nejde nahravat nic na to je magic nebo mas v cudliku zamotanou stuhu vys to nebo strkas pac kam nemas
P.S.: Snažím se každému odepisovat stejným stylem a jazykem, jako píše on, aby dobře rozuměl, dokonce i s podobnými pravopisnými chybami.
P.S.: Snažím se každému odepisovat stejným stylem a jazykem, jako píše on, aby dobře rozuměl, dokonce i s podobnými pravopisnými chybami.
-
- Pohlaví:
Už dávno jsem navrhoval aby se zde dávaly lajky, bylo zamítnuto, nicméně dávám. 

Mě ještě napadá zda tazatel mačká najednou Play a Rec tlačítka
Protože mě osobně tohle dostalo kdysi dávno když jsem se pokoušel o první nahrání z CD na kazetu... Už sem byl zoufalej a pak sem na to přišel, takže tak...

Podle me na prehravaci nebude tlacitko REC, na vsech kazetacich co mam jde REC zmacknout pouze soucasne s PLAY.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No dyk jo me se to macka ae nejde to uplne zmacknou nwm proste.
A už jsi zkusil co ti radil Blue Spirit?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Podle me na prehravaci nebude tlacitko REC, na vsech kazetacich co mam jde REC zmacknout pouze soucasne s PLAY.
Jo a nic..
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”