FILMY stahovat anoXne Vyřešeno
Re: FILMY stahovat anoXne
zkus warez fora tam by si to mohl najit,ale hobbit je nejlepši v kině a ve 3D.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Na ulozto už filmové novinky promazávají čím dál častěji.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Dočkej času, jako husa klasu ... však ono se to objeví ... nebo jdi zatím do kina.
P.S.: Stereoskopii nesnáším, já chci holovizní kousky
Aby mi to běhalo po celém obýváku 
P.S.: Stereoskopii nesnáším, já chci holovizní kousky

Naposledy upravil(a) X dne 02 bře 2013 15:46, celkem upraveno 1 x.
dal bych tu odkaz kde stahnou ale bojim se o svuj profil tu na forum s českym dabingem
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
X píše:Dočkej času, jako husa klasu ... však ono se to objeví ... nebo jdi zatím do kina.
P.S.: Stereoskopii nesnáším, já chci holovizní kouskyAby mi to běhalo po celém obýváku
Tak zatím jsem našel filmy jenom ve stereoskopii. Bohužel. Ale i tak je to dobrý.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FILMY stahovat anoXne Vyřešeno
Začíná se to tu zvrhávat. Vše podstatné k legálnosti/nelegálnosti myslím bylo řečeno a tak to myslím můžem uzavřít
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra