vystup mix mic vol
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
vystup mix mic vol
Čau, šlo by píchnout pc přes mix mic vol? mám to na věži, žádnej aux nic, myslim jestli by šel pres tento výstup zvuk pc přes zesik dík.
-
- Pohlaví:
Re: vystup mix mic vol
Předně si ujasni zda je to výstup anebo vstup. Do výstupu by to píchnou šlo, ale fungovat to nebude. Takto je označen jeden konektor, anebo konektory 3?
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Prosimtě mám starší věž v zadu má výstup phono, pc je zkreslený tak to nejde, potom mám ve předu na jack ten mic.Tak mě napadlo jestli by to nešlo
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2013 10:43) ---
Takto je 1 konektor
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2013 10:43) ---
Takto je 1 konektor
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Protože jsem zkoušel to dát na phono zkreslený a přebuzený, a vepředu mám ten mic tak to zkusim.
-
- Pohlaví:
Podle mne je phono VÝSTUP na sluchátka. A strkat do výstupu zdroj signálu je nesmysl, z výstupu něco vystupuje a ne vstupuje!
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ok dík, no tak tam je vstup mic, tak by to teda šlo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2013 10:55) ---
Jinak ten phono se používá na gramofon
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2013 10:55) ---
Jinak ten phono se používá na gramofon
-
- Pohlaví:
jj Ten gramofon mne nenapadl.
No nevím jak to vyleze ze mic.

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ohledně Phono: jedná se o vstup, nikoliv o výstup. A jedná se o vstup pro magnetodynamickou gramofonovou přenosku, takže má citlivost řádově milivolty a navíc je na něm korekce, která cca o 20 decibelů zdůrazňuje basy a o cca 20 decibelů potlačuje výšky. Obávám se ale, že citlivost vstupu pro mikrofon bude přibližně stejná (jediný rozdíl je v tom, že mikrofonní vstup je kmitočtově nezávislý), takže signál bude zase zkreslený.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ok dík takže to nemá cenu asi zkoušet co?Jedná se o tuzexovou věž, všechno jde jenom zvuk s pc ne jen přebuzeně a zkresleně
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nastavit hlasitost na PC na minimum (ne na nulu, ale těsně nad ní), pravděpodobně zmizí zkreslení, ale určitě se zhorší odstup rušení - ve zvuku bude slyšet šum a bzukot, který se bude měnit třeba při pohybu myší nebo při změnách na obrazovce.
Jedinou cestou by asi bylo udělat si speciální kabel s vestavěným děličem, který by výstupní napětí počítače při hlasitosti nastavené na maximum (kvůli lepšímu odstupu) zmenšoval na hodnotu, kterou si ještě nechá líbit mikrofonní vstup věže.
Jedinou cestou by asi bylo udělat si speciální kabel s vestavěným děličem, který by výstupní napětí počítače při hlasitosti nastavené na maximum (kvůli lepšímu odstupu) zmenšoval na hodnotu, kterou si ještě nechá líbit mikrofonní vstup věže.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- lukas polak
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
oK dík nebo zkusit toto ale nevim jak to nabíjet FM Transmitter MKFT661B
Zpět na “Problémy s hardwarem”