Zdravím,
chtěl jsem se zeptat : hraju BF3 a poslední dobou se snažím o hraní za průzkumníka. Jde mi o to, že bych chtěl sniperku, která zabijí na 1 ránu. Existuje vůbec taková? Hrál jsem s L96 a teď jsem dostal JNG-90. Která je lepší? Má smysl hrát s JNG-90?
Otázka pro hráče Batllefield 3... Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Otázka pro hráče Batllefield 3...
Je to podle toho co máš radši. JNG má trošku větší rychlost střelby. Jestli chceš dávat na jednu ránu, tak buď hrát hardcore, nebo používat M98B. Doporučuji Ti kouknout se na youtube na užvatele: Jupiman. Dělá videa o všech BF3 zbraních.
Snad jsem Ti pomohl.

- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
ani M98B ale nezabija na velku vzdialenost 1 ranou...v operation firestrom som strielal z tej veze na ich spawn a ked som nedal headshot tak nepadli na prvu ranu :)
M98B zatím nemám otevřenou. Za průzkumníka hraju chvilku. Hardcore si rád zahraju, ale tam to se sniperkou nedávám. A máte nějaké oblíbené servery?
Vždy je to o tom zda trefíš headshot nebo ne.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejjednodušší, jak získat M98B je jít na Team Deathmatch na Noshahrské kanály ( Stoky) a vzít si tam nějaké SMG (UMP-45), nebo brokovnice.
Tj. Takhle taky naháním skore. Je o hodně lepší ta M98B?
M98B je podstatne silnejsi kalibr
Uz podle zvuku poznas jaky to dela diry
Navic ma o 15 vic dmg a je rychlejsi a rekl bych i lepsi dostrel.JNG spis potkavam v mestskych oblastech ale je fakt ze to nosi kazdej vsude 

Naposledy upravil(a) Spooner dne 03 bře 2013 19:11, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Re: Otázka pro hráče Batllefield 3... Vyřešeno
OK. Tak to já začnu honit skore. Tak díky za vysvětlení.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
L96 je jedna z nej zbraní. Nahodíš kolimátor (RDS) + přímotažný závěr + tlumič a jak na krátko tak na blízko bezkonkurenční zbraň. Musíš se akorát naučit mířit na hlavu a padají jak hrušky...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji