Ask.com - jak se ho zbavit?

...

Moderátor: Mods_senior

liaj
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Ask.com - jak se ho zbavit?

Příspěvekod liaj » 04 bře 2013 09:11

Dobrý den, můžete mě prosím poradit, jak se zbavit "pop-up" okna s dotazem, zda chci nainstalovat Ask Toolbar for Internet Explorer? Publisher: Ask.com. Vyskakuje to na mě co 5min. Vždycky kliknu "no" a za 5 minut se to objeví znova. Instalovat to samosebou nechci a ani nemůžu. Díky. Liaj
Naposledy upravil(a) Ltb dne 04 bře 2013 10:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: doplnění nadp

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ask.com

Příspěvekod peyrac10 » 04 bře 2013 09:22

Záleží na prohlížeči, který používáš. Třeba v Opeře to najdeš v Upravit místní nastavení po pravokliku na plochu a vypadá to takhle
Bez názvu.JPG

Pochopitelně musíš otevřít roletku a zvolit, co požaduješ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

liaj
nováček
Stav:

Příspěvekod liaj » 04 bře 2013 09:41

tak toto nepomohlo. dala jsem blokovat "pop-ups" a restartovala a nic. mám explorer. chtěla jsem tu dát "printscreen" ale neofotí se to. nahoře na tom okně je napsané "user account control" a taková ta ikonka modrožlutého erbu ...

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 04 bře 2013 10:06

IE nepoužívám, takže s ním Ti neporadím. Co se týká Prntscrn, nechci Tě zbytečně poučovat, pokud to znáš, ale po zmáčknutí Prntscrn otevřeš Malování, dáš vložit (Ctrl + V), případně upravíš - ořízneš, zvýrazníš potřebné apod - a uložíš někam jako .jpeg. Pak vložíš jako přílohu do příspěvku - viz Jsem tu poprvé ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

liaj
nováček
Stav:

Příspěvekod liaj » 04 bře 2013 10:14

to jsem udělala. ale v "paint" po zmáčknutí ctrl+v se nic nevloží.... :-(
děkuju moc za tvůj čas a snahu pomoci.

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 04 bře 2013 10:20

Asi je to zbytečné, ale přece: Zkus po zmáčknutí Prntscrn a po otevření Malování (Paint) to vložit pomocí horní lišty - Úpravy - Vložit (nevím, jak je to anglicky v Paint :P )
Je fakt, že ten Screen by nás možná posunul o kousek dál.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 04 bře 2013 10:24

Něco děláš špatně, případně zkus CTRL+PrintScreeen. Nicméně se bez obrázku obejdeme. Tohle je spíš otázka pro odborníky na vetřelce v PC.
Stáhni MbAm - nainstaluj, klikni na Aktualizace a následně Kontrola. Pokud toto nepomůže, pak požádáme odborníky na viry o pomoc.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 04 bře 2013 10:30

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

liaj
nováček
Stav:

Re: Ask.com - jak se ho zbavit?

Příspěvekod liaj » 04 bře 2013 13:00

dekuji moc za nasměrování. bohužel se jedná o firemní PC a jakékoliv instalace uživatelem jsou zakázané.
nicméně jsem zmobilizovala podruhé našeho správce a požádala ho o ponoření se do problému (což napoprvé nepřevedl - :smile: - )
nyní to vypadá, že je vše v pořádku. odinstaloval program, vč. automatické aktualizace, která byla původcem problému. díky moc všem.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Ask.com - jak se ho zbavit?

Příspěvekod guest » 04 bře 2013 13:03

No ano, správce je od slova spravovat a tak to spravil. :smile: Můžeš to zde označit za vyřešené, zelená fajfka vpravo nahoře.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”