Čau
Nevím kam to šoupnout nic méně nedávno se polámal noťas tak sem začal používat bráchův musím uznat že byl v dobrém stavu ovšem chybička se vyskytla>když noťas trochu zatížím filmem nebo stahováním nebo čímkoliv tak se zajmavě sekne kontrolka HDD se rosvítí jak vánoční stromek a v hadru začne praskat,vypadá to jako by se hlava snažila něco přečíst ale ono to nešlo, ten zvuk se opakuje je to něco jako "tuk-tuk-tuk-tuk-tuktuktuk-tuk-tuk" no nevim jak to přiblížit nakonec se ozvou tři ťuknutí a jede to znova třeba minutu furt do kola.Systém se zpomalí asi o 80% a zustanou po celou dobu seku když něco skusim udělat tak se sekne uplně.CPU nejde nad 20% Ram 66%+.Mno to by bylo asi vše....
Dík za radu nebo kladivo....
Neidentifikovatelny error
-
- Pohlaví:
Re: Neidentifikovatelny error
Mno asi takhlenc?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, asi takhlenc. A upaluj koupit nový HDD, protože ten Tvůj může vydržet 2 roky, ale taky jen 2 hodiny, prostě nedá už se mu věřit!
PS: A nebo vem to kladivo

PS: A nebo vem to kladivo

Naposledy upravil(a) peyrac10 dne 04 bře 2013 14:38, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Ten disk to má za sebou a divím se, že to ještě funguje. Velký počet přemapovaných sektorů a ty zvuky ještě možná vypovídají o nějaké mechanické závadě.
Edit: Počet posunutí disku vůči ose.
Edit: Počet posunutí disku vůči ose.
Dík za odpověď xD to mám zasejc pech
-
- Pohlaví:
Každopádně pokud tam máš nějaká důležitá data, tak zálohuj.
Mno vlastně když už sem tady tak se rovnou zeptám na ten druhej kompl z nějakýho neurčitýho důvodu bios přestal registrovat hdd když tam chci přes flashku dát novej OS tak píše větičku "no bootable disc atak dále ikdyž všude je nastaveno boot z flashky a na flashce je přes program unetbootin-windows-583 danej system sou to dvojčata bratruv a můj nějaká rada jak stím víte co?
-
- Pohlaví:
Podle té hlášky máš ten bootovatelný disk špatně udělaný.
takže naformátovat a zkusit znovu?
-
- Pohlaví:
Co je to za systém. Na webu je spousta návodů a tak bych zkusil nějaký jiný postup.
Linux ubuntu 12.10 x64 právě podle návodu sem udělal vše a nechce to spapat :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Bře 2013 15:05) ---
pardon ta hlaška je přesně "no bootable device -- insert..." ale po F12 se mi fleshka ukazuje
I´am noob xD
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Bře 2013 15:05) ---
pardon ta hlaška je přesně "no bootable device -- insert..." ale po F12 se mi fleshka ukazuje

I´am noob xD
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”