Kdy koupit Win 7
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdy koupit Win 7
Zdravím, chtěl bych si koupit pc, ale asi až tak za čtvrt/půl roku, podle finanční situace prostě, ale bojím se, že se přestanou prodávat Wokna 7. Je tato obava zcela zbytečná? Protože s 8 nechcu mít nic společného. Jak je to lepší teda podle Vás? Koupit Win 7 Ultimate teď a nebo je to šumák, bude se prodávat aspoň do konce tohoto roku. Díky předem za odpověd na pro někoho možná absurdní otázku :).
Re: Kdy koupit Win 7
Win 7? Ten se bude prodávat ještě hodně dlouho..
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mě by spíš zajímalo proč ta averze k Win 8 :-) poučíš nás ?
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Averze k Win 8 spíše s vzhledového hlediska, a taky na Win 7 jsem navyklý a tento stereotyp mi zcela vyhovuje :) Jinak nikomu nechcu říkat, že je Win 8 takový nebo onaký, píšu jen jak to cítím já :).
Pokud chces koupit krabicovou verzi tak je to uplne jedno, prodavat se bude
OEM verzi musis koupit spolecne s pocitacem
OEM verzi musis koupit spolecne s pocitacem
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dalsi moznosti je zakoupit Win8 Pro a udelat downgrade.
P.S. na co prosim Ultimate verzi domu?!
P.S. na co prosim Ultimate verzi domu?!
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky :)
Já se jenom vyjádřím k OS. BYT TEBOU vzal bych windows 8. Nenech se ukecat lidma co píšou: windows 8 je na nic, Je to uplně jiné, staré dobré sedmičky, vždyť to je zasekané jak vista, je to jenom hybrid mezi systémy atd atd. Já mám doma koupené windowsy 8 a nemůžu si je vynachválit. (předtím jsem měl xp i 7) Jedná se vlastně o sedmičky akorát bez startu na desktopu (ploše). Žádný jiný velký rozdíl tma není. 8 jsou mnohem lépe optimalizované než sedmičky a i vypadají lépe. A hlavně nejsou tak náročné na HW (krom RAM trochu ale to záleží na tobě) Je to nový sestém který se bude jenom vyvíjet. Taky jsem se jich bál něž jsem si je koupil ale teď jsem tak rád že jsem si nekoupil 7. Za mě rozhodně windows 8 !!!.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, asi to vidím tak, že buď skočím do nějaké elektro prodejny a zkusím si chvíli poklikat tam a nebo zkusím zkontaktovat nějakého kamaráda, který by 8 mohl mít :). Dík za rady :)
Osmicky maji jine jadro a vsechno vcetne Desktopu je delane jako Metro aplikace - nasledkem cehoz velke mnozstvi aplikaci nefunguje a nektere aplikace to omezuje (nefunkcni fullscreen rezim).
Pokud se ma jednat o krabicovou verzi (coz si myslim ze ano podle samostatneho nakupu) tak jedina moznost je koupit Windows 7, protoze krabicova verze Windows 8 NEEXISTUJE. Takze jakmile vymenis motherboard, kupujes Windows 8 znova.
Pokud se ma jednat o krabicovou verzi (coz si myslim ze ano podle samostatneho nakupu) tak jedina moznost je koupit Windows 7, protoze krabicova verze Windows 8 NEEXISTUJE. Takze jakmile vymenis motherboard, kupujes Windows 8 znova.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1212
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 13:45