Ahojte, dufam, ze som trafil kategoriu... Mam taky problem, ze mi hry sekaju. Nie vzdy, najviac po prvom spusteni hry, ako keby sa potrebovali nacitat efekty, strelba, a pod... Nesekaju len na zaciatku ale aj napriklad pri prechode do ineho prostredia, alebo ked sa hra uklada... Priklad: Mafia II benchmark, ked ho pustim, 10 sekund sekanie, potom sa to ako tak rozbehne... ked ho pustim znova, ide uplne cistucko, bez sekania. Ked hru vypnem a znova zapnem Benchmark, seka to tak isto... Hru mozem dat aj do maleho okienka na najmensie rozlisko ale seka aj tak... Neviem cim to naozaj moze byt, PC bol v servise (sice s inym problemom, ale snazili sa spravit aj toto) no vidim to tak, ze ho tam dam znovu alebo poziadam o vratenie penazi. V servise na nom robili testy od vymyslu sveta, teploty, toho, toho... vycistili od prachu a neviem co este... softwarovo to urcite nebude, Win preinstalovany snad aj stokrat.
Mozno to bude o nejakych nastaveniach pamate, alebo grafickej karty... netusim, nemam uz sajnu co by to mohlo robit. Popripade to mozem nahrat na video, no napriklad to robi presne tak ako na tomto videu na zaciatku... Dakujem za rady
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 04 bře 2013 18:06, celkem upraveno 1 x.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
mám jeden aktuální problém, při zapnutí počítače mám black screen, kdy monitor hlásí, že nedetekoval žádný signál + klávesnice či myš se nerozsvítí a tudíž do nich také nejde žádný signál.
Tento problém jsem měl cirka...
Poslední příspěvek
Tahle deska je stara vic nez 10 let, ma vic nez narok byt vadna.