Muže základní deska zničit Grafiku ?
Muže základní deska zničit Grafiku ?
Mám problém už po druhé mám v reklamaci GK Sapphire HD 7770 GHZ Edition OC Vapor-X 1GB první karta začala ve hře problikávat a reklamaci uznaly. Druhá karta kterou mě prý vyměnili tak dělala skoro to samé ale ne tak moc ale pak najednou se sekla pomohl jenom tvrdý restart nevím jestli to nemůže být grafikou že by odrovnala kartu tu druhou kartu jsem zkoušel i na jiném Pc udělala to samé karta je v reklamaci.Pc sestava je docela nová asi tři měsíce základní deska je Gigabyte 970A DS3 před tím na ni jela 9800 GTX+ a bez problému prostě mě nejde do hlavy že bych měl takovou smůlu .-(
-
- Pohlaví:
Re: Muže základní deska zničit Grafiku ?
Vítej na PC-Help!
Čistě teoreticky by základní deska ničit GK mohla. Např. kdyby byla vadná a stále anebo nepravidelně pouštěla "nebezpečné" napětí kam nepatří. Mohl by to např. způsobovat vadný kondenzátor, který se občas prorazí aj.
Ale píšeš že starší GK jela v pohodě a tak to vypadá že máš smůlu. Pokud tedy ta nová GK splňuje všechny požadavky.
Čistě teoreticky by základní deska ničit GK mohla. Např. kdyby byla vadná a stále anebo nepravidelně pouštěla "nebezpečné" napětí kam nepatří. Mohl by to např. způsobovat vadný kondenzátor, který se občas prorazí aj.
Ale píšeš že starší GK jela v pohodě a tak to vypadá že máš smůlu. Pokud tedy ta nová GK splňuje všechny požadavky.
Re: Muže základní deska zničit Grafiku ?
Děkuji no mě taky připadá že základní deska je v pohodě tak uvidím ale je zajímavé že obě dvě GK Pískali neuvěřitelně při spuštěné hře Sims3 na tuhle jedinou hru byli alergické :-) A hra vypadala hrozně jakoby žádná GK v Pc nebyla. No prostě smůla tak uvidim co příjde z reklamačky ale chci vrátit radši peníze nechci s tím tam zase lítat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3096
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 07:59
-
-
Základní deska k AMD 7 9800X3D
od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 2065
-
od viktorsavo
08 led 2025 15:47
-
-
- 29
- 5379
-
od Sirkosta
23 kvě 2025 11:04
-
-
[RADA] Základní deska k AMD Ryzen 5 5600
od CyberCodeDroid » 07 pro 2024 17:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2963
-
od CyberCodeDroid
08 pro 2024 10:26
-
-
- 4
- 3319
-
od petr22