Problém s PC
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s PC
Ebebinus píše:zostavu som zadával pri registrácií tak nechápem prečo tu nieje... a obrázok som vkladal do príspevku tak ako to bolo v pravidlách...
Omlouvám se, neuvědomil jsem si, žes obrázek už vkládal, takže to umíš. Málokdo z nás vleze hned do profilu, pokud chceš, aby sestava byla vidět, musíš ji dát do podpisu.
Takže prosím ten screen z HWmonitoru a pokud možno v zátěži. Jinak těch 90°C je na CPU zabijácké a na GPU taky hodně moc - tedy u desktopu. U ntb se 90°C v exterémním zatížení GPU jakž takž snese. U CPU ani náhodou!
PS:CDI je good, teď ještě ten HWmonitor nebo HWinfo

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no to nie CPU je v pohode to sa neprehrieva... to je fajn... pridávam teda z Everestu... screen... inak oni tieto grafiky a ich chladenie nebolo zrovna najlepšie ale tieto teploty boli normálne v plnej záťaži... lebo sú celo plastové a celkom dosť blbý chladič majú... a za tú zostavu sa ospravedňujem čakal som že to bude písať na spodu komentu alebo príspevku...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vidím to na přehřívání GPU - větrák naplno (100%) a teplota 83°C je v podstatě těsně před "spadnutím". A to se může projevit docela dobře způsobem, který jsi tu popsal a zobrazil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Disk i CPU OK, ale grafika je horká...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak ale táto grafika od začiatku mala také teploty... to je u nich normálne... .proste ona stále keď je v záťaži tak ide vetrák na 100% a teploty má od výroby rovnaké... tak nechápem prečo by to mal byť problém... nemôže to byť problém len nejakého zle nastaveného napätia alebo niečo také? lebo toto boli najhoršie riešené referenčné chladenia na GK... ja fakt neviem nikto nemáte s tým nejaké skúsenosti?? a čo sa týka disku som si vybral v tej dobe najlepší z tej kategórie... a mám na ňom Windows s 3655 total start/stop counts.... tak ja už som z toho debil... a ešte aj bedňu mám celkom dobrú od Thermaltaku... vpredu v zadu mám 12cm vetráky na tope bedne mám 23cm vetrák... takže si myslím že teplotami to nebude... na disky mám Harddisk Sentinel program... a oba disky žiadny problém 100%...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Taky nikdo nemluví o chybách disků, v podstatě žádné nejsou, ale přes Tvé ujišťování ta grafika v pořádku není!! 

tak keby boli s ňou problémy... ako čo sa týka chladenia tak by sa to prejavilo za tie 4 roky zvýšením teplôt v záťaží.... ale nikdy sa nezvýšili... tak nechápem ako je možné že by v tom bol problém??? to mi proste nejde do hlavy... a čo sa týka novej pasty tak som ju naniesol presne tak ako sa má... a mám tam MX-2ku... tak... potom fakt nechápem... a nemôže na tej grafike byť iba nejaký chybný sektor alebo niečo?? alebo sa to nedá vyčítať z toho texturovania??? keď je tam nejaký ten štvorec,?? a je iba jeden?? hoši veď niekto mi už s tým musí pomôcť... 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná, že Ti tu někdo poradí, jak otestovat grafiku. Já Ti umím poradit jen tolik: Vezmi svou grafiku a "otestuj" ji v jiném PC (včetně zjištění teplot!), popř. strč do svého PC jinou grafiku a otestuj tuto sestavu. Pak budeš chytřejší.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo ji zkus chladit lépe a pak uvidíš...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
a inak čo poviete na reflow?? hm?? nepomohlo by to??
keby som ju dal upiecť do trúby??
ako viem že sa to dáva keď je grafiku už vo vyššom štádiu ale tak myslíte žeby to nepomohlo??? http://www.youtube.com/watch?v=v7R5Rh_73Dw

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nepekl bych! Tam je to opravdu jen a pouze o vysoké teplotě grafiky při zatížení. Jak říká El Diablo: Zkus ji nějak lépe/více chladit!
Pečením "opravíš" studené spoje. To není Tvůj problém. Udělal bys víc škody, než užitku
Pečením "opravíš" studené spoje. To není Tvůj problém. Udělal bys víc škody, než užitku

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3682
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36