Ahoj lidi mám problém s hrou Team Fortress 2 už zase tfko běží super ale ja hraju na jednom serveru Saxton Hale ale když přijde mapa vsh _dr_office v2 tak přestane odpovídat a musím tfko znova spustit Clientregistry.blob sem zkoušel smazat nepomohlo problém je jen s tuto mapou Díky za každou radu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možné videt při sdílení polohy na Google mapách, kolikrát se člověk na mě (mou polohu) podíval? Dotyčná osoba tvrdí, že to tak má, že mu to kamarád zapnul. Já si myslim, že je to blbost. Děkuji za odpověd
Poslední příspěvek
Ano myslíš si to správně. Google tyto informace nepřenáší. Spíše bych zvážil kdo může mou polohu vidět. Typicky blízká rodina a BFF
Mám v autě Kenwood kdc 3051, koupil jsem tento kabel , abych mohl poslouchat hudbu přes spotify v autě, ale když do něj připojím telefon (Pixel 6A), tak po pár minutách zvuk vypadne a přestane hrát. Spotify ale stále ukazuje že přehrává. Nějaké rady?
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé "po startu" co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ?...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
"Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM"
chtěl bych se zeptat, jak mohu v office 365 udělat porovnání dvou tabulek v situaci, kdy já neumím nikde naufít utilitku COMPARE SHEET TOOL.
Potřebuji zjistit o kolik lidí je navíc v tabulce members než v seznamu členů.
děkuji...
Poslední příspěvek
Do members si dajte niečo takéto:
=SUM(--(IFERROR(MATCH(B2:B144&A2:A144;'[seznam-clenu.xlsx]Seznam členů'!C2:C80&'[seznam-clenu.xlsx]Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))...
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.