Zdarec lidi,
kdysi dávno jsem měl zakoupenou hru HALO 2, ale po stěhování mi zůstal jen cd key a DVD se hrou prostě není k nalezení. Zkoušel jsem stáhnout ji z netu, ale klíč mi to nevzalo ( hra byla již asi upravena )
Je nějaká šance se ke hře dostat, abych ji nemusel znova kupovat ( vím že dnes nestojí moc ) jen bych chtěl vyzkoušet jiný způsob.
Mám klíč od hry, ale DVD již ne. Vyřešeno
Mám klíč od hry, ale DVD již ne.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Re: Mám klíč od hry, ale DVD již ne.
Klíč ti to nevzalo, protože ten klíč můžeš použít jen jednou 

@kellne
Kdybych jej mohl požít jen jednou tak po odinstalování windowsů již nespustíš žádnou originální hru. Klíč ke hře není, pokud vím, zatím vázán na HW PC.
Kdybych jej mohl požít jen jednou tak po odinstalování windowsů již nespustíš žádnou originální hru. Klíč ke hře není, pokud vím, zatím vázán na HW PC.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Jde to i vickrat, ale kdyby to byl tenhle problem tak to primo napise ze CD klic uz byla aktivovan mockrat.
Hadal bych ze ten instalacni klic nejde zadat pri instalaci, takze je treba stejna verze jako je k ni klic
Hadal bych ze ten instalacni klic nejde zadat pri instalaci, takze je treba stejna verze jako je k ni klic
Já to myslel tak, že ten klíč lze použít jen na tu tvojí verzi, a ne na nějakou z NETU 

Tak se podívám asi po bazarech po DVD se hrou.
Nechám to ještě odemčené kdyby někoho něco napadlo.
EDIT:
Napadlo mě ještě, že bych zkusil support MS.
Kellne ok ok, já to pochopil hold trochu jinak.
Nechám to ještě odemčené kdyby někoho něco napadlo.
EDIT:
Napadlo mě ještě, že bych zkusil support MS.
Kellne ok ok, já to pochopil hold trochu jinak.
A nebo si zkus najít cd-key k té verzi na netu.
Nebo jedině sehnat DVD s tím cd-keyem =D
Nebo jedině sehnat DVD s tím cd-keyem =D
Stahovat na internetu je blbost, je to nejlepší způsob jak chytit nějakou nákazu. Někde si sežeň orginál DVD, a zkus to tak. Pokud se ale opravdu cd key váže k DVD, tak máš smůlu, a musíš si koupit hru znova.
Just Fucking Google It!
Není možné to stáhnout třeba na STEAMU nebo na ORIGINU? jen by si tam pak zadat ten key co už máš...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
tux píše:Stahovat na internetu je blbost, je to nejlepší způsob jak chytit nějakou nákazu. Někde si sežeň orginál DVD, a zkus to tak. Pokud se ale opravdu cd key váže k DVD, tak máš smůlu, a musíš si koupit hru znova.
Stahovat že je blbost ?
Ty nestahuješ ani filmy ?
Já jsem žádnou nákazu nechytil =D
Zavolej na support. Tam budou moudrejsi. Takhle jsem resil BF3-nechtelo mi to vzit kod
Film není spustitelný kód, chytráku.
Mi říkal známej.. Prej mu nějaká ženská dala PC s tím že je pomalej. Tak se ptal, co viry, a ona prej, že nikdy nic nechytila. Tak se ptal na antivir, a ona že nemá, že ho nepotřebuje, přece nemá viry, žejo..
Tak to otestoval, a prej 3000 virů. Není to náhodou taky tvůj případ?
Mi říkal známej.. Prej mu nějaká ženská dala PC s tím že je pomalej. Tak se ptal, co viry, a ona prej, že nikdy nic nechytila. Tak se ptal na antivir, a ona že nemá, že ho nepotřebuje, přece nemá viry, žejo..
Tak to otestoval, a prej 3000 virů. Není to náhodou taky tvůj případ?
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2589
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6781
-
od Minapark
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4815
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-