Blbnoucí myš a klávesnice
Blbnoucí myš a klávesnice
Ahoj, nedávno jsem na mém PC (3 roky starém, pořád perfektně funkčním) přeinstaloval Win 7, a asi po 14 dnech mi začaly blbnou všechny zařízení připojený do USB a to jak přímo do ZD tak i na předním panelu Casu. Nevím jestli je možné aby mi odešly porty na základní desce. Závada se projevuje tak, že mi klasicky vypadne myš nebo klávesnice nezávisle na sobě. Mám podsvícenou klávesnici takže vím že je napájená, s tím by tedy problém být němel. Při tomto výpadku se ve windows ozve i klasický zvuk při odpojení zařízení (flashky atd ...) a poté třeba o 1 s se zase připojí a po další 1-2 s. začne normálně fungovat. Eště to nemám moc vysledované, ale pravidelně se to děje když připojím jiné zařízení např foťák mobil. při normálním používání se to stává jen ojediněle. Stačí když je vytáhnu a zase vrátím, klidně do stejnýho portu a většinou to běží jak má. Mám pocit že by to mohlo bejt špatným nainstalováním Win. nebo se mi špatně stáhla nějaká aktualizace a teď to dělá neplechu, nemáte s tím někdo nějaký zkušenosti ?. Díky za odpověď. Lukáš
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2049
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17