vypadlá klávesa
vypadlá klávesa
Chtěla bych se zeptat, u netbooku Aspire one 722 mi vypadla klávesa s písmenem T. Vypadá, že není nic zlomené a nejspíš nic nechybí. Ale nevím, jestli ji tam můžu nasadit sama ( pokud to vůbec jde) a nebo musím rovnou do servisu ? Ráda bych si to opravila doma sama
... tak pokud to jde, můžete mi napsat jak. Moooc děkuji

Naposledy upravil(a) sabrrinna dne 07 bře 2013 20:37, celkem upraveno 1 x.
Re: vypadlá klávesa
Vážně ? .. Tak to je fajn, já to zkoušela, ale nejde mi to a tátovi jsem se to bála říct, kdyby to nešlo opravit. A myslíš, že dokážeš přibližně popsat jak ? .. Jsem asi trochu natvrdlá , ale mě to vážně nejde 

Můžeš poslat fotku v jakým stavu ta klávesa je? Pokud není nic zlomenýho, ohlýho, nebo jinak, tak by mělo stačit klávesu položit na její púvodní místo, a normálně jí zmáčknout, jen trochu vyšším tlakem.
Just Fucking Google It!
Dobře.. tak za chvíli to pošlu
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Bře 2013 20:17) ---
Tak tady to je : gallery/album.php?album_id=185 ... Dala jsem ty obrázky do své galerie.. sem mi nějak nešli vložit
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Bře 2013 20:17) ---
Tak tady to je : gallery/album.php?album_id=185 ... Dala jsem ty obrázky do své galerie.. sem mi nějak nešli vložit
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevidím důvod proč by ta klávesa neměla jít zamáčknout zpátky. Prostě ji dej tak jak byla a zatlač ji tam.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Polož to na ní a menší trošku vetší silou jí zmáčkni zacvakne se a je vše v pohodě :)
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
Zpět na “Problémy s hardwarem”