Dobrý den, koupil jsem si BF3 že si zahraju no, ale nemám více jak 20FPS v MP na nejnižší, a to se nedá hrát. Na netu jeli na vysoké z GTS 250 1GB na 30FPS.
De to něak zlepšit?
Příliš málo FPS v BF3
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Příliš málo FPS v BF3
Asi to bude procesorem, měl jsem úplně stejný a nedál se hrát ani SP. Ve vlakové scéně to ještě šlo, ale v ostatních misích už ne
Achjo, a to je taktlej na 4ghz. Hlavně že min požadavky splňuju napohodu. Min GT8800(Mám gts 250,je lepší) Min Athlon X2 2,7Ghz(Mám Athlon II X2 4Ghz) a mám 4Gb ram(použitelných 3250mb)
Jestli hraješ MP tak dvoj jádro je málo i já s tím měl problémy.Na taktu moc nezáleží při tejhle hře.
Podivej se na score toho procesoru v passmarku - je to horsi nez moje C2D E8200 kupovane v roce 2008, a na tom BF3 taky zrovna moc dobre nefunguje.
Problem je v tom ze AMD procesory jsou primo tragicky nevykonne proti Intelu - podivej se na zatizeni CPU pri hre.
Problem je v tom ze AMD procesory jsou primo tragicky nevykonne proti Intelu - podivej se na zatizeni CPU pri hre.
No hraju mulťák.V singlu mi blbne zvuk(jakokdyby zdvojený) . To měli na obal napsat že musím mít 4 jádro. To abych kyždý rok upgradoval pc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2013 23:45) ---
Takže v grafice není problém? Zatížení CPU 99,7%
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2013 23:45) ---
Takže v grafice není problém? Zatížení CPU 99,7%

Je to procesorem.Taky jsem kvůli BF3 přešel ze tříjádra na čtyřjádro.A bylo to znát.
A můžeš mi doporučit něaký levný? Sokl mám AM3+
Takhle napsane jsem to jeste nevidel - jelikoz AMD ma polovicni vykon srovnatelnych procesoru proti Intelu, tak potrebujete dvojnasobny pocet jader nez u Intelu.
Levne procesory bych tam nedaval, podle toho vypada jejich vykon. Dal bych tam aspon sestijadro.
Ta X4 965 je tak to nejmene vykonne a nejlevnejsi co by mohlo nejakou chvili stacit (i kdyz passmark score 4300 je taky dost malo, ale je to porad 3x vic nez ted)
Levne procesory bych tam nedaval, podle toho vypada jejich vykon. Dal bych tam aspon sestijadro.
Ta X4 965 je tak to nejmene vykonne a nejlevnejsi co by mohlo nejakou chvili stacit (i kdyz passmark score 4300 je taky dost malo, ale je to porad 3x vic nez ted)
No k té tvé grafice by to tříjádro stačilo.pokud chceš co nejlevnější.
http://www.czc.cz/amd-athlon-ii-x3-455/ ... 99bihllcl4
Hrál jsem to s tímto procesorem na nejvyšší detaily ale na mapách v MP při 64 hráčích už bylo znát ,že procesor nestíhal.Jinak dostačuje.
Teď mám AMD Phenom II X4 965 Black Edition a tam už to jede hladce.
http://www.czc.cz/amd-athlon-ii-x3-455/ ... 99bihllcl4
Hrál jsem to s tímto procesorem na nejvyšší detaily ale na mapách v MP při 64 hráčích už bylo znát ,že procesor nestíhal.Jinak dostačuje.
Teď mám AMD Phenom II X4 965 Black Edition a tam už to jede hladce.
Naposledy upravil(a) Petison dne 09 bře 2013 23:58, celkem upraveno 1 x.
No to je supr... Zkusím to ještě trošku nataktovat, v zátěži do 60°c se to drží. Jelikož chodím ještě na základku tak fakt nevydělávám a musím se spokojit s tím co mám.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2013 23:59) ---
Jinak kde jsou ty passmark score?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2013 23:59) ---
Jinak kde jsou ty passmark score?