Webkamera (je nainstalovaná) pod W7 nejde, pod XP šla *
Webkamera (je nainstalovaná) pod W7 nejde, pod XP šla *
Dobrý den. Naskytl se mi problém s webovou kamerou. Všechno to začalo tak, že jsem si chtěl nainstalovat Windows 7. Původně jsem měl Windows XP Ultimate a pracovalo to normálně. Teď jsem si nainstaloval Windows 7 a nejde to. Mám nainstalované všechny Windows Updat(y)e a kameru mám Emtec EKSVW100V. Když jsem ji zapojil tak se nainstaloval ovladač jakýsi V-gear Talkcam messenger Pro a píše že kamera je nainstalovaná správně. Jenže, když spustím skype a dám test webové kamery tak se ukáže černá obrazovka a občas problikne zelené pozadí. A když zapnu program AMCAP tak se ukáže pouze černé pozadí. Ještě bych chtěl podotknout, ke kameře jsem bohužel ztratil instalační CD s ovladačem a na stránkách výrobce jsem si stáhl všechny a ani jeden nefunguje. Může mi prosím Vás někdo poradit? Děkuji. Přeji hezký zbytek dne
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 bře 2013 12:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s web kamerou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s web kamerou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s web kamerou
Vítej na PC-help!
Pokud jsi to už nezkusil, zkus prohrabat toto http://www.driverplatform.com/file_eksvw100v.html
Pokud jsi to už nezkusil, zkus prohrabat toto http://www.driverplatform.com/file_eksvw100v.html
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ten ovladac co je na webu vyrobce nepodporuje ani Visty, ani W7
-
- Pohlaví:
V jednom podobném případě pomohlo nainstalování kodeků CCCP , ale mohou být i jiné.
payrac10: Prohledal jsem nejspíše miliardu odkazů a nikde nic :/
petr22: No jestli to nepůjde tak to je špatný..
Blue Spirit: Takže podle tebe mám nainstalovat to CCCP? Můžeš mi kdyžtak napsat podrobnější návod? :)
petr22: No jestli to nepůjde tak to je špatný..
Blue Spirit: Takže podle tebe mám nainstalovat to CCCP? Můžeš mi kdyžtak napsat podrobnější návod? :)
-
- Pohlaví:
Zkusit to můžeš. Jakej návod? Stáhneš a nainstaluješ.
Stáhnul jsem a nainstaloval ale jsou tam nějaké různé funkce v tom programu. Takže mi chceš říct že stačí pouze nainstalovat a obsahem toho programu se nezabývat?
Bohužel pořád se ukazuje černá obrazovka.
-
- Pohlaví:
Tak jsem našel nějaké ovladače http://www.driverplatform.com/file_eksvw100v.html
Naposledy upravil(a) guest dne 11 bře 2013 12:12, celkem upraveno 2 x.
Váš odkaz poukazuje na tuto stránku s topicem.
Zpět na “Problémy s hardwarem”