Dejte vědět o nějakých tipech na skvělé hry, které by nebylo škoda koupit a zahrát si je. Nemám totiž momentálně co hrát, protože Far Cry 3 jsem projel. :)
Cena tak max. do 500 - 600 ,-.
Jinak hry na které se chystám, ale teprve teď nedávno vyšli, nebo teprve vyjdou, budou určitě: Bioshock:Infinite, Watch Dogs, Defiance, GTA V, The Last of Us... Možné další typy, na které jsem zapoměl můžete vypsat. :)
Tip na hru na PS3 ?
Re: Tip na hru na PS3 ?
Projíždím hry tedy na nedávno pořízené PS2, ale zatím mohu napsat, že střílečky bez myši jsou skoro nehratelné, pokud nejsou softwarově na konzole (gamepad) upravené. Pokud přímo nezkazili to GTA, tak s ním jistě bude zábava. God of War může být také dobrý, já jsem se ale ve 2 zasekl asi v 3 levelu, na té oživlé soše (boss), pořád mi nejde sundat (nejradši mám hry typu Serious Sam, bezmyšlenkovité střílečky). Těšil jsem se na Onimusha: Dawn of Dreams, ale po počáteční bezmyšlenkovité rubačce se hra zvrhla ve 3. levelu do chodičky a hledačky. Zatím jsem narazil na 2 superhratelné hry na PS2 (pokud jsou na PS3, určitě bych si je pořídil):
CRASH OF THE TITANS
TERMINATOR 3: THE REDEMPTION
CRASH OF THE TITANS
TERMINATOR 3: THE REDEMPTION
Naposledy upravil(a) X dne 11 bře 2013 21:46, celkem upraveno 4 x.
Taky se zastávám GTA V a ta bude na 99% ležet na svojem místě mezi hrama na PS3. :)
GTA V bude rozhodně bomba, ale cena bude tak 2x600 Kč. 

S tím musíme počítat, že se cena bude pohybovat v rozmezí od 1100 - 1300 ,-. :)
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já osobně bych vybíral mezi GTA V a Metro: Last Light.