Zdravím,
Potřebuji si přeinstalovat windows 7, chtěl bych se zeptat, zda je nutné formátování disku před instalací, nebo jen stačí prostě spustit čistou instalaci a disk se promaže sám. Mám jen strach, že budu mít 2 OS na jednom disku.
PS: při výběru disku, jsem to dal na stejný oddíl kde mám starý WIN, tak by se to teoreticky mělo přepsat, ale nejsem si jistý na 100%
Díky.
Instalace WIN7
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace WIN7
Raději čistou instalaci. Při instalaci winu ti nabídne format HDD. BTW nejde format hdd, oddílu kde je win, Jedině při instalaci
přesně tak jsem to udělal.
Už mám po instalaci, a mam na C: windows a windows.old, a tam mám ty staré profily apod. takže to asi jen smažu ne ?
Už mám po instalaci, a mam na C: windows a windows.old, a tam mám ty staré profily apod. takže to asi jen smažu ne ?
-
- Pohlaví:
Dle mého názoru bys tam po formátu windows old mít neměl, ale jistý si nejsem, W7 nemám.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neudělal sis format hdd. Windovs.old jsou stare soubory tudíš nebyl proveden format hdd. Při instalaci winu je to dané klikneš na formát popřípadě rozdělíš disk. Nic složiteho
Asi ne no, ale tak windows.old jsem odstranil, a jede všecko v poho, takže si myslím, že to není nic vážného, že jsem ten formát neudělal, alespoň si to myslím.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tomaso12 píše:přesně tak jsem to udělal.
některé soubory nepujdou smazat
-
- Pohlaví:
Vážné to není, ale není to nejlepší - to je vždy čistá instalace z formátem!
Tak už tam mám víceméně vše hotové, ale vyskytl se problém.. nainstaloval jsem si nový catalyst, který chce framework 4, ten stáhnu, a napíše to acess denied při instalaci.
Nevíte čím by to mohlo být ?
Nevíte čím by to mohlo být ?
-
- Pohlaví:
Proč je přístup odepřen netuším, ale pokud se instalace takto sprasí, pak se chyba blbě hledá. Může tomu bránit něco v novém systému, ale také nějaký zbytek (nastavení) ze starého.
Tak jsem si s tím zkusil trošku pohrát, a teď to zas píše Installation Did not succeed
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28