Systém nevidí antivirus Avast free Vyřešeno
Re: Antivirus
U 1) bodu mám automatické u 2) mám manuál dal jsem ho na automat a problém je stejný
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A že Ti říká, že systém není plně chráněn, chybí Ti zapnout rezidentní štíty a potřebuješ aktualizovat celý Avast, to je Ti jedno? Čti, co Ti ten Avast říká a zařiď se podle toho! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Teď jsem tam hledal a za chvilku se mi doaktualizuje na nejnovější verzy potom napíšu jestli problém přetrvává :)
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
peyrac10 píše:A k tomu AVG: Po zkušenostech s ním, když jsem ho v pohodě používal cca 3 roky a pak začal blbnout, už mi nesmí "do baráku"
Já byl spokojen s AVG v tu dobu byla verze 4 lepším antivirem než ostatní krásné rozhraní funkčnost na 98%. Norton byl nepřehledným a avast se mi zdaleka nelíbil už stoho jak vyjela tabulka nalezen vir zvuk jak v jaderné el. Při katastrofě a to nejhorší příšerky mi utíkali z virového trezoru což byl naprostý konec používání. Značný zpomalení pc.( jen můj názor )
Odesláno z mého HTC Wildfire pomocí Tapatalk 2
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Bohužel já čtu co on mi říká a mám vše zaplé a už se dokončáje aktualizace :)
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
Problém vyřešen :) Děkuju Blue Spirite za pomoc :)
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mne po pár mesiacoch nešiel Avast spustiť a win hlásil že nemám žiaden antivir po priatí akejsi aktualizácie z ms, pomohla reinštalácia kedže oprava (v programy-pridať/odobrať avast,v menu- opraviť) avastu nepomohla.
samael.35
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem jej stejně jako samael.35 reinstalem AVASTu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Systém nevidí antivirus Avast free
Kuky označ to jako vyřešené. Zelená fajfka vpravo nahoře.
Re: Systém nevidí antivirus Avast free Vyřešeno
Jo,jo :)
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
4GB RAM DDR3
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”