Sekání her...
Re: Sekání her...
Asi tady nikdo neví co temu je co ?
Ty to snad nepochopíš ???
Z flashky ti to nepůjde tak jak si to představuješ. Normálně si to znovu stáhni !
Z flashky ti to nepůjde tak jak si to představuješ. Normálně si to znovu stáhni !
Pravděpodobně to bude tím, že ty XPečka jsou na starší hry lepší. Já mám notebook s int. grafikou a mám také W7 a jede mi lolko na 13FPS, a u kamaráda který má ještě horší notebook ale s XP mu jede na 20+. Takže být tebou, šlahnu tam zpátky XP :)
Včera jsem si koupil 2GB ramku takže mám v PC 4GBRAM Je to sice trochu lepší ale nenito jak to bývalo. Můj kamarád má W7 Grafiku 1GB a jedemu lolko na 52FPS a přeinstelovávat sistém sa mě zase nechce..
Musí tu byt nějaké řešení..
kellne kdyby sis přečetl všechny příspěvky tak tam vidíš že sem se opravil (špatně ste to pochopili.) Já mám lolko v PC..
Musí tu byt nějaké řešení..
kellne kdyby sis přečetl všechny příspěvky tak tam vidíš že sem se opravil (špatně ste to pochopili.) Já mám lolko v PC..
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Přinstaloval jsi hru? Chyba by mohla být v tom, že jsi to nějakým podivným způsobem zkopíroval.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Já bych tu hru odinstaloval, projel Ccleanerem a pak znovu nainstaloval 
To by mělo pomoct !

To by mělo pomoct !
Přeinsteloval a furt nejde nemám náhodem najet na ikonu pravím a dat vlastnosti a tam něco nastavit v kompalibilite ?
Aj sem vše projel CCleanerem..
Sem napište jestli nevíte.. Napíšu na jiný web..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3208
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57