Zdravím,
tak před dvěma týdny mi začal blbnot notebook ( http://tinyurl.com/notebookhpdv5 ), a to tak že občas vůbec nenačítal harddisk. Hlásilo to, že tam žádný není, ale stačilo pouze restartovat a zapnul se. Před pár dny přestalo restartování stačit a při zapnutí hlásí žádný harddisk. Zkoušel jsem zapojit disk ze svého stolního počítače ( http://tinyurl.com/harddisk12 ) a zapojit disk z notebooku do počítače, ale u obou možností to žádný disk nenajde. Chtěl jsem se zaptat jestli nevíte čím by to mohlo být a jak to opravit (popřípadě zda-li to má cenu opravovat).
Nefungující hard disk/základní deska
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungující hard disk/základní deska
Zkus zapojit disk, jako druhý disk do jiného PC, třeba u kamaráda, Jednak zjistíš, zda je přístupný, případně si můžeš stáhnout data a také spustit jeho kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungující hard disk/základní deska
Zkusil jsem a disk to vůbec nenašlo, ještě mě napadlo, jestli to není takovým tím master/slave pozicemi harddisků (jestli to teda ještě funguje
), to je právě to co vůbec nechápu že nefunguje v podstatě ani disk ale ntb nenačte ani jiný funkční disk.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 5289
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04
-
-
Základní deska k AMD 7 9800X3D
od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 2044
-
od viktorsavo
08 led 2025 15:47
-
-
- 3
- 3051
-
od pcmaker
11 pro 2024 07:59
-
-
[RADA] Základní deska k AMD Ryzen 5 5600
od CyberCodeDroid » 07 pro 2024 17:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2925
-
od CyberCodeDroid
08 pro 2024 10:26
-
-
- 2
- 3108
-
od šulda