Canon iR 1530
Re: Canon iR 1530
no, tak to je právě to, co jsem zkoušel už dávno, ale bohužel nic....
když spustím správce, tak v procesech to ukazuje nějakou aktivitu, ale to je asi tak vše....
nic se dál neděje..
-žádná instalace, nic..
když spustím správce, tak v procesech to ukazuje nějakou aktivitu, ale to je asi tak vše....
nic se dál neděje..
-žádná instalace, nic..
-
- Pohlaví:
Do procesů nemá cenu koukat dokud se nedokončí instalace. Tam se něco bude dít teprve když bude tiskárna něco dělat.
Však tady jsou dva soubory v pdf note_exe a Vista_instal. Ty tam nejsou pro legraci, ale nejspíš tam bude popsán postup instalace.
Edit: V tom Vista_Install je instalace popsána a dokonce česky!
Však tady jsou dva soubory v pdf note_exe a Vista_instal. Ty tam nejsou pro legraci, ale nejspíš tam bude popsán postup instalace.
Edit: V tom Vista_Install je instalace popsána a dokonce česky!
no jasně, to už jsem taky zkoušel, ale ikdyž zadám celou cestu, kde je stažený ovladač, tak mě systém hlásí, že ovladač nebyl nalezen a ať jej zkusím stáhnout ze stránek výrobce...
A to jsem to zkoušel několikrát, krok po kroku...
A to jsem to zkoušel několikrát, krok po kroku...
-
- Pohlaví:
Pak jestli zadáš cestu do té složky Vista, pak je to O.K. Ještě mne napadá, jsi přihlášený jako Administrátor? Pak už mne nenapadne nic.
no jasně, zadám přímo cestu do té složky... a vše spouštím jako správce...
-
- Pohlaví:
Já víc nevím. Podle mne tam děláš něco špatně. Kde to přestane fungovat, ve kterém bodě dle návodu?
no vždy dojdu až k hledání ovladače , a systém hlásí, že žádný není , že mám najít na stránkách výrobce...
-
- Pohlaví:
Takže asi bod 7? Tak já už fakt nevím.
Bylo by možné že Win7 ovladač nevidí protože je pro Vistu, ale nevím.

Bylo by možné že Win7 ovladač nevidí protože je pro Vistu, ale nevím.
no, v každém případě moc díky za pomoc... asi mu to budu muset vrátit, ale jemu to právě šlapalo:-( je teda pravda, že má win. 7 -32 bit...
-
- Pohlaví:
Ještě by se dalo zeptat výrobce zda to pod W764bit bude fungovat, anebo zda nemá ovladače.
Ahoj, vím že toho chci hodně, ale nemohl by jsi jim napsat? Moje angličtina je nulová a hlavně nevím, co bych jim tam přesně napsal...Předem moc děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2581
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”