Díky chlapi,
díval jsem se na vaše návrhy a velmi sympatické mi příjdou ty od akema a Marfyho

. Jen ještě pár drobných dotázků

. Chtěl jsem aby Case měla USB 3.0 a zapoměl jsem se zeptat na prašné prostředí a hluk. V pokoji kde PC bude se hodně práší. Viděl jsem, že drahé skříně přidávají nějaké síťky a říkají tomu prachový filtr. Opravdu to pomáhá nebo je to jen lákadlo na lidi?
K tomu USB. Pujde v pohodě do toho Bitfenixe přidat a napojit na desku např. toto:
http://www.czc.cz/coolermaster-usb-bracket-do-3-5-pozice-2x-usb3-0-pripojeni-do-mb/95180/produkt , respektive řešili by jste to stejně? (Jsem strašně "líný" lézt za skříň pokaždé, když chci připojit externí HDD s velmi krátkým kabelem

).
A hluk - větrák na CPU jsem si vybíral tak, aby mi tam nehučel box a utahl pak v pohodě i silnější procák, kdybych se ulakomil za par let, až klesnou ceny i7. Předpokládám, že větráky ve skříni a na grafice jsou oproti tomu boxu o dost tižší, nebo se pletu?
PS: tohle je asi do jiné sekce, ale někde jsem zahledl článek, že pro taktování Ivy Bridge je potřeba minimalně deska s H77 nebo ta Z77 je to pravda nebo by to šlo případně i na te B75 ? Nemyslím si že bych to vyloženě chtěl dělat ale jen tak pro zajimavost.
Díky a mějte se.