Dobrý den,
Setkal jsem se nyní s velice zajímavým mrkvosoftím problémem. O co tedy jde. Nejde klávesnice ani myš. PC má pouze USB porty. Systém je windows XP. Po startu se systém přihlásí avšak detekce klávesnice ani myši neproběhne. Běžně tento problém řeším ps2 klávesnici avšak tady u tohoto pc to není možné. Co navrhujete? V nouzáku ani jinde také nejde. V biosu v live cd všude jde. Jde tuto chybu XP nějak vyřešit?
Klávesnice a myš nefungují - kdo na to přijde je bůh
Klávesnice a myš nefungují - kdo na to přijde je bůh
Naposledy upravil(a) Ltb dne 15 bře 2013 12:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Kapitálky v nadpisu
Důvod: Kapitálky v nadpisu
Re: KLÁVESNICE A MYŠ NEFUNGUJÍ - KDO NA TO PŘIJDE JE BŮH
Zapni podporu USB zařízení v BIOSU.
Nevšiml jsem si v Biosu teda jde?
Nevšiml jsem si v Biosu teda jde?
Naposledy upravil(a) Vikinic dne 14 bře 2013 18:06, celkem upraveno 1 x.
A USB klávesnici na vyzkoušení nemáš?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Zapni podporu USB zařízení v BIOSU.
Podle toho že nemá žádnej PS2 port hádám že je to notebook. V tom případě předpokládám že mu nefunguje integrovaná klávesnice.
Možná se pletu, ale předtím jsem nad tím nepřemýšlel a mozek už si nějak sám domyslel že to notebook bude.
Možná se pletu, ale předtím jsem nad tím nepřemýšlel a mozek už si nějak sám domyslel že to notebook bude.
Just Fucking Google It!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pripoj klavesnici az po uplnem nabehnuti Win.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Pokud jste si nevšimli, tak tazatel nereaguje. Nemá smysl mu něco psát.
Dobrý den, jsem již zde nečekal jsem tak rychlou odpoved. Jedna se o osobni pocitac. Problem je v tom ze vse zminene nahore jsem jiz zkousel. Po startu systemu probehne sice castecna detekce ale je prerusena nalezenim noveho hardware v tomto pripade monitoru. Pocitac byl prenesen na jine misto kde je jiny monitor klavesnice a mys avsak nejsem schopen ho nikterak domnet k tomu aby na cokoli reagoval. Zabyvam se servisem výpočetní technik jiz radu let ale tohle me opravdu po dlouhe dobe opet docela zajimave zaskocilo. Napda tedy nekoho neco bez nejakeho razantnejsiho zasahu jako oprava systemu ci reinstalace?
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Zapni podporu USB zařízení v BIOSU.
Pořád nevíme, zda BIOS na klávesnici reaguje. Pokud ano, měl by stačit start do nouzového režimu, počkat až si ssystém klávesnici očuchá (monitor detekovat nebude) a pak už normální start.
Ahoj tak problém byl vyřešen zajímavou ochcávkou. Nastartoval jsem systém bez jakéhokoli nového hardwaru. Bez monitoru, klávesnice i myši. Pak připojil pouze myš a hurá myš se doinstalovala. To samé jsem však zkoušel i s klávesnicí ale tam ke kýženému efektu nedošlo. :-) Zase mám o zkušensot navíc :-) Ale zapotil jsem se než jsem přišel na to co s tím ale byla by ostuda na to nepřijít pokud mám firmu na servis výpočetní techniky :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2013 22:19) ---
Ano na začátku jsem psal že v biosu bylo vše v pořádku ale v systému va jakémkoli režimu nic nefungovalo pomohlo až anstartování bez monitoru a zprovoznění poslepu :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2013 22:19) ---
ITCrowd píše:Blue Spirit píše:Zapni podporu USB zařízení v BIOSU.
Pořád nevíme, zda BIOS na klávesnici reaguje. Pokud ano, měl by stačit start do nouzového režimu, počkat až si ssystém klávesnici očuchá (monitor detekovat nebude) a pak už normální start.
Ano na začátku jsem psal že v biosu bylo vše v pořádku ale v systému va jakémkoli režimu nic nefungovalo pomohlo až anstartování bez monitoru a zprovoznění poslepu :-)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takze Buh je kdo? 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Klávesnice a myš nefungují - kdo na to přijde je bůh
No přeci ITCrowd
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2600
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek