Zase něco k pláči:
http://www.youtube.com/embed/-cs6dszE_BA
Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Bohužel je to špatnou politikou. Znám hodně lidí, kteří si stěžují kolik plati za pojištění, u dokrora atd. Těm říkám - jděte se podívat do zahranicí.
Chtělo by to úplně novou politickou scénu a ne furt ty samé dědky dokola. Pak by šli peníze třeba na správné místo
Chtělo by to úplně novou politickou scénu a ne furt ty samé dědky dokola. Pak by šli peníze třeba na správné místo
Politické strany potřebují prachy, pro volební kampaně, něco se ulije pro sebe ... navíc čím víc člověk bere peněz, tím je sobečtější a na ostatní lidi kašle, kromě naprosto bezvýznamných výjimek (potvrzeno rozsáhlým výzkumem). Proto je v Praze více asociálních lidí a ještě to jde z našich daní (Praha dostává nejvíc), nebo třeba kontroverzní podpora umělců (komediantů), proč si nemají spravedlivě na sebe vydělat (podnikání), proč je máme dotovat? Čím víc si hrabou, tím víc jsou amorálnější, viz Svěrák, Kraus a ostatní ... oni si prostě myslí, že jsou něco víc než lidi.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle snad není možné už. Normálně je mi špatně z toho jak nás ojebá*ají. A my jsme blbí a necháme si to líbit.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
-
- Pohlaví:
X píše:Politické strany potřebují prachy, pro volební kampaně, něco se ulije pro sebe ... navíc čím víc člověk bere peněz, tím je sobečtější a na ostatní lidi kašle, kromě naprosto bezvýznamných výjimek (potvrzeno rozsáhlým výzkumem). Proto je v Praze více asociálních lidí a ještě to jde z našich daní (Praha dostává nejvíc), nebo třeba kontroverzní podpora umělců (komediantů), proč si nemají spravedlivě na sebe vydělat (podnikání), proč je máme dotovat? Čím víc si hrabou, tím víc jsou amorálnější, viz Svěrák, Kraus a ostatní ... oni si prostě myslí, že jsou něco víc než lidi.
Velký souhlas!
the ProtoType píše:Tohle snad není možné už. Normálně je mi špatně z toho jak nás ojebá*ají. A my jsme blbí a necháme si to líbit.
Nemáme na výběr..
Něco na spravení nálady. Viděli už jste trailer na StarWars 7?
Just Fucking Google It!
A jaký jste nerváci VY??
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Jednou to schytala klávesnice (hmm, zasekl se mi kabel, stačí trochu hrubé síly). Vyrval jsem z ní drát. V poslední době to schytaly ventilátory. Blbnul mi disk, tak jsem prudce uhodil do bedny. Všem čtyřem ventilátorům upadla část s lopatkama
No, hlavně že je disk zázračným způsobem OK a lopatky šly nasadit 

Adys301: Pro tebe by bylo vhodné místo: doly, box, gladiátorská aréna. By ses vytřískal a byl v klidu 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”