Ahoj,
když už tady ta rubrika je, rád bych Vás pozval k návštěvě mého nového weblogu. Zabývám se tam hlavně aktuálními tématy z oboru IT a moderní techniky, prostě vším, co mě zaujme.
Weblog najdete na adrese: http://weblog.inzeraty.org
A budu moc rád, když mi tady napíšete nějaké Vaše dojmy nebo připomínky.
Díky moc
Nový weblog
- Charlie.v
- Tvůrce článků
-
Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nový weblog
nic normálního mě nenapadlo
Teď už minimálně 3
. A bejt tebou si nejsem tak jistej, já třeba mám v Keriu zakázaný položky referer, takže nezjistíš odkuď na tvůj web přicházím
Btw: v Opeře funguje kliknutí prostředním tlačítkem(kolečkem) jako otevření v nový záložce na pozadí (nejsem si jistej jestli je to default). Tuším že ve Firefoxu to tak chodí taky. Je to podstatně rychlejší než pravý myšítko a Otevřít v novým panelu

Btw: v Opeře funguje kliknutí prostředním tlačítkem(kolečkem) jako otevření v nový záložce na pozadí (nejsem si jistej jestli je to default). Tuším že ve Firefoxu to tak chodí taky. Je to podstatně rychlejší než pravý myšítko a Otevřít v novým panelu

- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu, že většina běžných uživatelů (co znám), nemají ani tušení o pravém (natož pak prostředním) tlačítku, je otevírání odkazů v novém okně, myslím, ten správný krok jak neztratit zbloudilého čtenáře
Miras: díky za typ s tím prostředním tlačítkem, gestikulaci myší zmáklou mám, ale tohle jsem netušil..

Miras: díky za typ s tím prostředním tlačítkem, gestikulaci myší zmáklou mám, ale tohle jsem netušil..

Rimms
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 1488
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek