Ahoj když zapnu skype tak chvíli nabíhá po chvilce se zasekne a potom napíše "V aplikaci Skype došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." označení chyby je EventType : InPageError P1 : c0000185 P2 : 00000003 a technické informace o chybě C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\WERac4b.dir00\Skype.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\WERac4b.dir00\appcompat.txt
poraďte mi prosím co a jak zkoušel sem už reinstal a nic furt to samí díky za jakoukoliv pomoc:)
Nejde mi skype
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi skype
1, Jakou používáš verzi
2, Jak odinstaluješ skype, objeví se "dokončeno" nebo "finish"? Nestačí pouze odintalovat pomocí "přidat, odebrat.." ale odstranit i podsložky, které jsou např v dokumentech, více zde
3, může vyzkoušet tohle: vypni skype=>start=>do příkazového řádku napíšeš %appdata%=>kolečkem dolů najdeš skype složku=>a přejmenuj ji na něco jako "Skypeold" bez uvozovek a pak zkus spustit skype
4, internetové připojení máš jaké? v klidu? rychlé?
5, nevyuživá skype příliš procesor a ramky?
2, Jak odinstaluješ skype, objeví se "dokončeno" nebo "finish"? Nestačí pouze odintalovat pomocí "přidat, odebrat.." ale odstranit i podsložky, které jsou např v dokumentech, více zde
3, může vyzkoušet tohle: vypni skype=>start=>do příkazového řádku napíšeš %appdata%=>kolečkem dolů najdeš skype složku=>a přejmenuj ji na něco jako "Skypeold" bez uvozovek a pak zkus spustit skype
4, internetové připojení máš jaké? v klidu? rychlé?
5, nevyuživá skype příliš procesor a ramky?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
skype verzi mám tu nejnovější od včera mi nefunguje jinak normálně funguje připojení je 54 mbs. Du to ještě jednou odinstalovat a dát to pryč i ztich appdat a uvidíme --- Doplnění předchozího příspěvku --- tak mi to stále nejde zkoušel sem to odinstalovat a dát i pryč z appdat.. i to skypeold furt to ukazuje to samé tak nevím:/
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel víc mě už nenapadá 

-
- Pohlaví:
jinak normálně funguje připojení je 54 mbs takovéto připojení opravdu neexistuje!
Odinstaluj Skype a pročisti PC CCleanere včetně registrů. Restartuj PC a nainstaluj nějakou starší verzi Skype.
Odinstaluj Skype a pročisti PC CCleanere včetně registrů. Restartuj PC a nainstaluj nějakou starší verzi Skype.
jinak normálně funguje připojení je 54 mbs takovéto připojení opravdu neexistuje!
Ale existuje.. http://www.speedtest.net/result/2466641194.png
MainBoard : ASUS Z9PE-D8 WS
CPU : Intel Core i7 3970X
RAM : Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB)
GPU : 2x nVidia GTX Titan 2way SLI
SSD : Samsung SSD 840 Series - 256GB
HDD : 3x Seagate SV35.5 - 2TB RAID 0
Zvukovka : Creative Sound Blaster VX
CPU : Intel Core i7 3970X
RAM : Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB)
GPU : 2x nVidia GTX Titan 2way SLI
SSD : Samsung SSD 840 Series - 256GB
HDD : 3x Seagate SV35.5 - 2TB RAID 0
Zvukovka : Creative Sound Blaster VX
-
- Pohlaví:
Opravdu? A co ta velká a malá písmenka? mbs opravdu neexistuje, jednotkou informace je jeden bit a ten je nedělitelný, nelze před něho dát malé m a udělat z toho cosi jako milibit.
Když už tedy, potom Mbit - milion bitů.
Když už tedy, potom Mbit - milion bitů.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
panebože bluečko
musíš být takový puntíčkář?

-
- Pohlaví:
No musím, tak mne to v elektronice učil pan učitel Medek, všechno se mohlo zvorat, ale poplést jednotky byl velký průšvih.
Také mne to učil i život. Je sakra rozdíl vypít vodky litr, anebo decilitr.
Také mne to učil i život. Je sakra rozdíl vypít vodky litr, anebo decilitr.

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jako chápu, když někdo udělá chybu v y/i, to i pro mě je náročné pro čtení a porozumění textu (dotazu) ale jestli tam zapomněl dát mb/s, nebo Mb/s bych neřešil... 

-
- Pohlaví:
Však neřeším, jenom jsem upozornil. Zase to i/y anebo mně/mě dělá často problémy mě. Stokrát jsem se na to ptal a stokrát zapomněl 

- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba pomůže kontrola disku chkdsk /r.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Zpět na “Komunikace na internetu”