Vytvoření bootovatelného DVD Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vytvoření bootovatelného DVD
Taky jeden,který není špatný-http://blogs.technet.com/b/windowscz/archive/2009/12/10/vyzkouzeli-jste-uz-windows-7-usb-dvd-download-tool.aspx
Takže... po dvou zničených DVD, jsem si sehnal flashku a odělal z ní bootable medium. Konečně se spustí instalace, ale hned na prvním kroku selže. Probíhá tam program DISKPART a zřejmě připravuje zázemí na HDD pro systém, jenže (ono to blikne strašně rychle) se mi zdá, že místo na HDD chce instalovat na tu flash paměť.
Probliklo tam něco ve stylu:
DISKPART
DISK :X
Create partition 1
Error
jako já na to už nemám sílu, je to problém technického rázu, nebo toho instalačního programu? Je to speciální ASUS instalace jen pro ASUS notebooky, obojí splňuji.
Probliklo tam něco ve stylu:
DISKPART
DISK :X
Create partition 1
Error
jako já na to už nemám sílu, je to problém technického rázu, nebo toho instalačního programu? Je to speciální ASUS instalace jen pro ASUS notebooky, obojí splňuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud máš zakázaný disk na něž chceš instalovat, tak se nediv.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
nene, BSOD to není... je to přerušení instalace, vypadá to jako bílá obrazovka s velkým červeným nápisem error, nahoře je lišta s nápisem AsRecovery.
Pic možná trefil problém, v BIOSU moc možností není, jediné co jsem udělal, že jsem SATA configuration přehodil na IDE (instalace neprošla), zkusil jsem to teď dát zase na AHCI, ale tentýž problém. Ještě nějaké kroky k povolení HDD?
Pic možná trefil problém, v BIOSU moc možností není, jediné co jsem udělal, že jsem SATA configuration přehodil na IDE (instalace neprošla), zkusil jsem to teď dát zase na AHCI, ale tentýž problém. Ještě nějaké kroky k povolení HDD?
-
- Pohlaví:
vypálil jsi to iso jako obraz disku?? Podle mě jsi ho pálil jako data, takže na DVD máš pouze iso soubor.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V BIOSu nastav First (první) BOOT CD/DVD mechaniku a second (druhý) pevný disk. Iso musíš vypálit jako obraz disku (image), jinak nebude DVD bootovatelné. Umí to Nero, nebo třeba DeepBurner. Pokud máš originál DVD vypal jeho kopii přímo. Pokud máš iso někde stažené je nespíš vadné, nebo s nějakou verbeží.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vzdyt tam ma kontrolni soucty (MD5), tak muze integritu overit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Vytvoření bootovatelného DVD Vyřešeno
MD5 jsem ověřoval snad jako první, i velikost souboru seděla do posledního bajtu.
Jinak jsem problém vyřešil pomocí jiné vypalovačky a v pohodě bez problémů, domnívám se tedy, že chyba byla v mojí levné mechanice.
-> notebook dokázal bootovat z DVD-DL
Jinak jsem problém vyřešil pomocí jiné vypalovačky a v pohodě bez problémů, domnívám se tedy, že chyba byla v mojí levné mechanice.
-> notebook dokázal bootovat z DVD-DL
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3731
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek