TV Tuner nenajde žádné stanice
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: TV Tuner nenajde žádné stanice
Zkusil bych připojit pár metrů drátu co to udělá. Možná by nebylo na škodu si někde vypůjčit klasický setobox a zjistit, zda alespoň ten tam něco chytí. Aby se vyloučila závada na tom usb tuneru.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Dobře,sehnal jsem takovou anténu,zatím na půjčení.http://www.solidni-obchod.cz/solight-an ... -1189.html Ale ještě ji nemám doma,když to napojím na ní,mělo by to běžet tedy? Jinak samozřejmě,satelit doma máme k televizi. Měli jsme dříve settopbox,ale ten hodně padal,díky vlivům počasí. Anténa z něj se vyhodila.
Pojede to obdobně, jako DVB-T box, tedy s výpadky ...
Ale aspoň něco tedy chytím,ne jako na pidi anténku ? Jde o to abych aspoň něco chytil.
-
- Pohlaví:
Na tu anténu něco chytneš. Mne také odrazovali od starého polského síta a běhá skvěle.
Takže super. Tak si ji ani půjčovat nemusím? Pokud možno,ví někdo poradit,kterou by mi doporučil koupit? Díky
Polské síto ani náhodou ...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mám ještě stále 2 polská síta v provozu a nemohu si stěžovat. A se zesilovačem jedou špičkově 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A mohl by jsi mi něco doporučit?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Trochu jsme odbočili, takže přece jen bych Ti doporučil to před koupením zkusit s půjčeným. U TV signálu nikdy nevíš, co Tě případně čeká.
Ta moje polská síta už jsou poněkud starší a těžko je dnes seženeš, ale ta, co je v Tvém odkazu nahoře je skoro přesně ta samá. Na té stránce toho odkazu je pak ještě odkaz na anténu 42-47dB, možná, že by stála za zkoušku i ta.
Ta moje polská síta už jsou poněkud starší a těžko je dnes seženeš, ale ta, co je v Tvém odkazu nahoře je skoro přesně ta samá. Na té stránce toho odkazu je pak ještě odkaz na anténu 42-47dB, možná, že by stála za zkoušku i ta.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobře,raději tedy vyzkouším a uvidíme. V každém případě děkuji. A ještě otázka co pokojové? Třeba toto http://www.solidni-obchod.cz/solight-di ... -2596.html
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Už takhle se bavíme hodně imaginárně, protože neznáme Tvou polohu vůči vysílači, vzdálenosti, případné překážky a pod., takže o pokojovkách si myslím, že na této úrovni nemá vůbec cenu diskutovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3228
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 16:22
-
-
- 10
- 4871
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3619
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”