Ahoj všichni :)
Potřeboval bych od Vás pomoc.Umím XHTML,ale potřebuju aby moje stránky byly více interaktivní.Proto jsem se rozhodl,že se začnu učit PHP.Ale nevím,kde začít.Respektive nevím,kde sehnat zdroje informací.Prosím,pokud víte o nějakých stránkách,kde je nějaká dokumentace o PHP(v češtině),byl bych moc rád.Nebo jestli znáte nějakou knížku o PHP,taktéž by mi to pomohlo :)
Děkuju za Vaše odpovědi
PS:omluvte případné chyby,píšu to z mobilu
informace o PHP
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
informace o PHP
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: informace o PHP
čau :-)
není to tak dávno co jsem se učil základy tak ti něco pošlu
bohužel to nejdůležitější (jako všechno) je v angličtině a to je dokumentace http://php.net/
mysql funkce
mysql, php - tady jsem hodně čerpal, je to dobře popsané
regulární výrazy v php
session PHP
session PHP na interval.cz
datové typy v mysql
kniha 1001 triků v PHP - není určené pro výuku začátečníků, spíše zdokonalení v PHP (mám doma a přečetl jsem to asi za týden jak mě to chytlo :-) )
spousta se toho dá vyčíst na www.programujte.com maj tam dobrý tutoriály, ale těch tutoriálů máš plnej internet :-)
dobrý tutoriál je celkem na www.linuxsoft.cz na který jsem přišel až potom co jsem uměl základy bohužel
není to tak dávno co jsem se učil základy tak ti něco pošlu
bohužel to nejdůležitější (jako všechno) je v angličtině a to je dokumentace http://php.net/
mysql funkce
mysql, php - tady jsem hodně čerpal, je to dobře popsané
regulární výrazy v php
session PHP
session PHP na interval.cz
datové typy v mysql
kniha 1001 triků v PHP - není určené pro výuku začátečníků, spíše zdokonalení v PHP (mám doma a přečetl jsem to asi za týden jak mě to chytlo :-) )
spousta se toho dá vyčíst na www.programujte.com maj tam dobrý tutoriály, ale těch tutoriálů máš plnej internet :-)
dobrý tutoriál je celkem na www.linuxsoft.cz na který jsem přišel až potom co jsem uměl základy bohužel
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
A mohli by jste mi ještě poradit,jak je PHP těžké se naučit?Děkuju za odpovědi.Jerabina
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pár tejdnů a naučíš se základy 
je to obyčejnej objektovej jazyk, takže chybu neuděláš když se to budeš učit

je to obyčejnej objektovej jazyk, takže chybu neuděláš když se to budeš učit
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
PHP není těžké se naučit, ale musíš mít silné nervy a hlavně výdrž, hlavně se to uč pěkně postupně a pomaloučku at tam pak nemáš díry(vědomostní).
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Zpět na “Programování a tvorba webu”