Instalace win xp - Acer extensa 5620
Ahojte nemuzu nainstalovat win - mám tam po spušteni compa černou obrazovku..
I když jsem dal v BIOSU bootovat z cd tak se tonehne naskoci tato obrazovka a to je cele misto toho aby to bralo instalacku z cd...
nevite jak primet aby to bralo tu instalacku ?
Instalace win xp - Acer extensa 5620
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace win xp - Acer extensa 5620
Vždyť Ti to tam píše! "Media test failure, check cable" - Test média (míněno CD) selhal, prověřte kabel. Takže - připojení mechaniky nebo vada mechaniky nebo vada média.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ta chyba neni CD mechanika, ale sit - zkousi to bootovat ze site (sitova karta od Broadcomu) jako z posledniho zarizeni, a nenasel zadne pripojeni (provereni pripojeni kabelu).
U notebooku je treba nastavit na bootovani z CD dve veci:
1. boot from removable device = yes
2. poradi bootovani jako prvni CD mechanika nebo notebook upgrade bay (notebook upgrade bay je u nekterych vyrobcu interni CD/DVD mechanika)
U notebooku je treba nastavit na bootovani z CD dve veci:
1. boot from removable device = yes
2. poradi bootovani jako prvni CD mechanika nebo notebook upgrade bay (notebook upgrade bay je u nekterych vyrobcu interni CD/DVD mechanika)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojte no nemuzu to najit v biosu to boot from removable device = yes jedine co muzu najit je sekce BOOT..
Pokud víte presne kde se dátohle nastavitprosim napiste mi to protože boot from removable device = yes sem hledal v celem biosu a za boha nikde neni...
Pokud víte presne kde se dátohle nastavitprosim napiste mi to protože boot from removable device = yes sem hledal v celem biosu a za boha nikde neni...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz neni, tak neni potreba. Pro klid duse muzes dat foto sekce Boot, ale tam staci posunout naprvni misto CD-ROMku a ulozit F10.
Zasadni otazka - instalacni CD na jinem PC funguje? Staci, kdyz se zobrazi hlaska "Stiskem libovolne klavesy ..."
Zasadni otazka - instalacni CD na jinem PC funguje? Staci, kdyz se zobrazi hlaska "Stiskem libovolne klavesy ..."
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Boot a Security
Dal by me zajimalo, jestli BIOS vubec vidi HDD a DVD mechaniku
Dal by me zajimalo, jestli BIOS vubec vidi HDD a DVD mechaniku
Ahoj mám stejný problém s jiným příběhem.
Notebook spadl na zem a nenačítá se mi operační systém a hází mi to stejnou hlášku. Věděli by jste prosím, jak na to?
Notebook spadl na zem a nenačítá se mi operační systém a hází mi to stejnou hlášku. Věděli by jste prosím, jak na to?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1914
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32