Dobrý den,
rád bych svému strýci dal k padesátinám nějaký originální zabavný dárek, ale bohužel mě nic nenapadá. Pomůžete mi s inspirací?
Děkuji
Dárek k padesátinám - pomožte
Re: Dárek k padesátinám - pomožte
Vecere v Detenicich, rizeni tanku, rizeni auta na zavodnim okruhu, vylet Cessnou na vybranem miste CR, let balonem.............
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Vecere v Detenicich, rizeni tanku, rizeni auta na zavodnim okruhu, vylet Cessnou na vybranem miste CR, let balonem.............
Samý adrenalin a samý dráhy dárek let balónem 3-5 tisíc kč pochybuju že strýcovi bude kupovat tak dráhy dárky ovšem pokud má nějaký poukaz tak to potom jo. Koupil bych buď lístek na koncert na, ten který má rád nebo bych zašel prostě do sradiček a koupil mu nějakou blbost. Tak jak se říká věc a peníze není bohatsví člověka

Odesláno z mého HTC Wildfire pomocí Tapatalk 2
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Samo sebou i nějaký kvalitní alkohol 

[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
Chechtací pytlík?
Drahe mi to neprijde? Pod pojmem drahy ja si predstavuji ponekud vyssi castky..... a pod adrenalinovym zazitkem si predstavuji taky neco jineho nez veceri ve stredoveke hospode nebo vyhlidkovy let letadlem. Kdyz se na to slozi vic lidi, vyjde to na kazdeho na par stovek.
Ja treba venoval rodicum zajezd (na ten jsme jeli vsichni)
Darek by nemela byt pitomost, kterou maji v kazdem stanku a ktera se za tyden vyhodi... takova ptakovina se hodi tak na Aprila nebo na Silvestra, ale ne na padesatiny, chce to neco co je bud uzitecne (nastroj, pristroj, naradi, nadobi....) nebo zazitek (vylet, dovolena...).
Pokud to ma byt hodne levne, tak treba sadu sklenic s vyrytou 50kou, ale to podle me dostane kazdy druhy. Podle me by v tom melo byt neco vic nez vybrat tu vec a zaplatit u pokladny.
Ja treba venoval rodicum zajezd (na ten jsme jeli vsichni)
Darek by nemela byt pitomost, kterou maji v kazdem stanku a ktera se za tyden vyhodi... takova ptakovina se hodi tak na Aprila nebo na Silvestra, ale ne na padesatiny, chce to neco co je bud uzitecne (nastroj, pristroj, naradi, nadobi....) nebo zazitek (vylet, dovolena...).
Pokud to ma byt hodne levne, tak treba sadu sklenic s vyrytou 50kou, ale to podle me dostane kazdy druhy. Podle me by v tom melo byt neco vic nez vybrat tu vec a zaplatit u pokladny.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu, že se mi ta kulatá cifra blíží rychlostí raketovou, mám k tomuto tématu docela blízko. Takže jestli to jsi ty Tomáši, tak dávej pozor
Moc by se mi líbilo odjet alespoň na čtrnáct dní někam, kde nepotkám živáčka, být tam sám a když bych zatoužil po kontaktu s lidmi, pak aby byla tak kilometr daleko útulná čtyřka s obsluhou. Co se týká ubytování, tak by bylo jedno, jestli skromná chata, nebo stan, hlavní je ten klid, kdy si člověk může odpočinout od všeho a všichni mu můžou políbit p...l :-)
Ptákovina na poličku je hezká věc, jistě potěší a určitě připomene, ale je to další krám na který padá prach a který zabírá místo důležitějším věcem
Adrenalinový zážitek může být pro někoho super relaxem, ale v případě bodrého padesátníka, který se rád nají a užije si života, tudíž má jistě i problémy s cholesterolem, může být takový dárek roven smrti
Středověká krčma? Jistě hezké, ale nemyslím si, že bych byl extra odvázaný z toho, že mi primitivní pingl bude urážet a já mu za to nakonec zaplatím dvojnásobek ceny, oproti jiným restauracím, právě proto, že mě mohl urážet
Jízda tankem? Možná tak pro chlapa, který nebyl na vojně a nebo byl, ale písařem
V padesáti vnímáme věci již trochu jinak. Potýkáme se s krizí středního věku, přicházejí zdravotní komplikace, mnohdy řešíme existenční problémy. Prý na to zcela bezkonkurenčně pomáhá mladá milenka, ale nemyslím si, že by jakýkoliv chlap byl nadšený, kdyby na rodinné oslavě došlo na předávání dárků a zaznělo by: "Tak strejdo, všechno nejlepší, tohle je Janička, je jí pětadvacet, můžeš si jí vzít domů a teta se odstěhuje k nám...".
I když...

Ptákovina na poličku je hezká věc, jistě potěší a určitě připomene, ale je to další krám na který padá prach a který zabírá místo důležitějším věcem

Adrenalinový zážitek může být pro někoho super relaxem, ale v případě bodrého padesátníka, který se rád nají a užije si života, tudíž má jistě i problémy s cholesterolem, může být takový dárek roven smrti

Středověká krčma? Jistě hezké, ale nemyslím si, že bych byl extra odvázaný z toho, že mi primitivní pingl bude urážet a já mu za to nakonec zaplatím dvojnásobek ceny, oproti jiným restauracím, právě proto, že mě mohl urážet

Jízda tankem? Možná tak pro chlapa, který nebyl na vojně a nebo byl, ale písařem

V padesáti vnímáme věci již trochu jinak. Potýkáme se s krizí středního věku, přicházejí zdravotní komplikace, mnohdy řešíme existenční problémy. Prý na to zcela bezkonkurenčně pomáhá mladá milenka, ale nemyslím si, že by jakýkoliv chlap byl nadšený, kdyby na rodinné oslavě došlo na předávání dárků a zaznělo by: "Tak strejdo, všechno nejlepší, tohle je Janička, je jí pětadvacet, můžeš si jí vzít domů a teta se odstěhuje k nám...".
I když...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”