Mám dotaz na naše odborníky na vetřelce v PC.
Nedávno jsem tady čistil PC a nevím který program to provedl, ale vypnul mi body obnovení. Víte o tom něco bližšího?
Vím to zcela jistě. Vždy před čištěním /a někdy si to v rámci svých vědomostí čistím sám/ si body obnovení kontroluji, abych v případě že něco pokazím to dokázal opravit. Stejně tak tomu bylo minule. Nicméně jsem si to kontroloval po vyčištění a bylo to vypnuté.
A to si ComboFix také vytváří body obnovení.
HijacThis/čištění a ztráta Bodu obnovení Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HijacThis/čištění a ztráta Bodu obnovení
CF-Jo vytváří , i zálohu registru (Erunt , ERDNT). Do bodů obnovy nezasahuje vědomě , ani na to není není žádná syntaxe..jako ve scriptu OTL. Poohlédnu se potom jinde , třeba již je něco v zaktualizovaném CF.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Re: HijacThis/čištění a ztráta Bodu obnovení
Jasně. Já to zase tak často nečistím, ale příště si to ohlídám a po použití každého programu to zkontroluju.
Nějaká potvora ten bod obnovení vypíná. Pak by bylo celkem hloupé kdyby se to po ComboFixu nespustilo a nebyl bod obnovení.

Nějaká potvora ten bod obnovení vypíná. Pak by bylo celkem hloupé kdyby se to po ComboFixu nespustilo a nebyl bod obnovení.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HijacThis/čištění a ztráta Bodu obnovení Vyřešeno
Zatím nemám čas na hledání , tak jsem dal dotaz.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”