Pc x router x ntbk
Pc x router x ntbk
dobrý den, bezmezně potřebuji pomoc potřebuji připojit notebook win 7 ultimate k PC win XP pro. mezi ně jsem píchl router název WLAN 11g Router ( jediný popis co je na routeru) oba počítače píšou že jsou připojení odesílá a příjmá pakety ale soubory nasdílené v ntbk v PC nevidím píše to chybovou hlášku že nemám dostatečné oprávnění přitom v ntbk jsem všechna možná sdílení povolila u ntbk je to též připojené jen žlutý trojuhelník že nemá přístup k internetu což je logické když to tahám offline. díky za brzkou odpověd pokud něco potřebujete vědet víc bez problému odpovím. díky!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc x router x ntbk
Presne zneni chybove hlasky je?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Položka // Geogé-pc není přístupná. Zřejmně nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k této položce. Obratte se na správce serveru a oveřte oprávnění. Přihlašovací chyba: Účet je znepřístupněn. pač já ntbk na stolním PC Win Xp proffesional normálně vidím a dostat se do něj nemůžu firewall jsem dokonce i uplně vypl sdílení ve WIN 7 všechna o kterých vím sem povolil i v rozšířeném sdílení a na modemu (routeru) vsítí diodky že je vše správně připojeno tím pádem nevím kde je zakopanej pes jestli by jsi mi ty nebo někdo jiný ochotný mohl popřípadě napsat krok po kroku jak to udělat znovu nebo jestli to tímhle stylem vůbec funguje skrz router( dostal jsem to od společnosti poskytovatele internetu a již mám jiný internet ) tím pádem toto jsem foukl do zásuvky zapojil 2 sítové kabely oba do PC nastavil sdílení.IP adresa na stolním PC 10.0.0.1 maska automatická 255.0.0.0 a na ntbk 10.0.0.2 maska 255.0.0.0 vcelku ani víc stímto neumím zase takový profík nejsem a ty návod co jsem četl na netu nějak to nechápu.díky za radu
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2013 13:44) ---
další možností je že mám doma ještě jeden router od O2 ale také modem na kterým byl dřív internet výrobce HUAWAI pokud se tím něco zlepší nebo ne ale PC se vidí. děkuju moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2013 13:44) ---
další možností je že mám doma ještě jeden router od O2 ale také modem na kterým byl dřív internet výrobce HUAWAI pokud se tím něco zlepší nebo ne ale PC se vidí. děkuju moc
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ach ty carky, v celem odstavci ani jedna!!
Pocitace na sebe vidi, dulezite je 'Ucet je znepristupnen' - povol ho a dej mu heslo.
Pocitace na sebe vidi, dulezite je 'Ucet je znepristupnen' - povol ho a dej mu heslo.
čárky jsou čárky mno :) počítače se vidí jelikož jsem právě skusil ve spustit : Ping :) a běží tam odezva ale podle mého výpis pingu má mít více než tři řádky, po vyskočení příkazového řádku se mi ukazuje odezva a po třech řádkách výpisu samo zmizí nevím jestli je to tak správně dělá to jak u Win7 tak u XP :) Prosím tě a kde to heslo a podobně mám nastavit jestli by jsi byl tak hodný a napsal mi postup předem děkuji
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pocitace na sebe vidi, ping netreba resit.
A Ovladaci panely - Uzivatele uz jsi se dival?
A Ovladaci panely - Uzivatele uz jsi se dival?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2580
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
17 lis 2024 17:23