Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ? Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 21:30

Rozumím, nicméně se vrátím k podstatě:

Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?
od Blue Spirit » 22 Bře 2013 15:42
Osobně si myslím že ano a už se mi to několikrát potvrdilo /možná náhoda/. Pokud ano, není to dobré!

O nic víc opravdu nešlo. Kdyby byla odpověď že ne, pak bych ji bral a bylo by vyřešeno. Ale pak se rozvinula jakási diskuze a ani té se nebráním.
To že jsem si toho všiml několikrát je pravda, jenom to neumím dohledat. Až mi to bylo nedávno připomenuto. Tak mne ukamenujte za to že jsem se zeptal. Jsem na to celkem trénovanej. Bolševik mne za "blbé otázky" poslal na sedm let do Jáchymova a jak vidno, nepoučil jsem se. :mad:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 22 bře 2013 21:46

Kdybych tušil co to vyvolá, tak sem byl decentnější a tazatele se optal přes SZ, jenže sem si chtěl trochu zamachrovat jak jsem dobrý ve vyhledávání a demonstrovat že i z toho málo informací co poskytl se dá vytěžit výsledek. Nicméně stránka je teď nedostupná, takže akce zřejmě splnila účel i když nevím jakým způsobem... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 bře 2013 21:47

Nepokládám dotaz vůbec za náhodný a tato věta to potvrzuje:
Pokud se ale za tím něco skrývá, lze to zamknout, odstranit, vymazat ....
Tomu já říkám nejen podpásovka, ale přímo podraz. A to se v dobré společnosti nedělá. A tady to byla a i dále jistě bude dobrá společnost. Nyní vidím Tvoje mnohé příspěvky do debat v různých tématech úplně v jiném světle. Nesnaž se mi psát SZ, protože na ně nebude reagovat, a ani zde se dále vyjadřovat. Howgh
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 21:49

El Diablo kdepak, tu otázku už jsem dlouho nosil v palici a tys to jenom nastartoval. Nebýt tebe, byl by to časem někdo jiný. :smile:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 bře 2013 21:54

Blue Spirit píše:Kdyby byla odpověď že ne, pak bych ji bral a bylo by vyřešeno.

Odpověď že ne, byly zatím všechny příspěvky, které odpovídaly na otázku. Vlastně bys to mohl zamknou už po 3 příspěvku...

Diskuze vznikla až po tvé větě "Nicméně stejně si myslím, že moderátoři SZ číst mohou.". A vůbec to nebyla diskuze zabývající se otázkou, jako diskuze, jak má člověk dokázat, co neudělal a kolik ne se musí napsat, abys to příjmul
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 21:56

Nepokládám dotaz vůbec za náhodný a tato věta to potvrzuje:
Pokud se ale za tím něco skrývá, lze to zamknout, odstranit, vymazat ...

Ale no tak, bylo to myšleno dobře i když ne šťastně napsáno.

SZ? Ale kdepak, kdyby toto byla toto otázka na SZ, pak bych ji tak položil, ale jak vidno, píchl jsem někam kam jsem asi neměl.

Fakt si neuvědomuji, co by na mé otázce bylo podpásové. Snad jenom to, že jsem si ji dovolil položit :huh:

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 22 bře 2013 21:59

Vidim, ze se zrodila nova konspiracni teorie..... kdy popreni je zatajovani a potvrzeni je priznani

Nejduveryhodnejsi asi bude si nainstalovat vlastni PHP Bulletin Board a presvedcit se, co moderator muze.

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 22:00

Žbeky v čem je vlastně problém? V tom že to nechávám otevřené. No ano, zatím je to jedno z mnoha otevřených témat. Pokud to chceš cenzurovat tak to zamkni. Já bych to ale nechal otevřené pro další názory. A ani nemusí být názory. Lidi si to přečtou a nějaký úsudek si udělají. Nepodceňujme je.

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 22:03

petr22 píše:Vidim, ze se zrodila nova konspiracni teorie..... kdy popreni je zatajovani a potvrzeni je priznani

Nejduveryhodnejsi asi bude si nainstalovat vlastni PHP Bulletin Board a presvedcit se, co moderator muze.

Další co nepochopil že to byla jenom nevinná otázka.

Co moderátor může anebo nemůže závisí jenom na jeho schopnostech a netýká se to jenom moderátorů, je to obecné.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 bře 2013 22:17

Právě proto jsme to nezamkli - nemáme se čeho bát. Nic jsme nesmazali - nemáme co cenzurovat. Jen sám v jiných tématech nováčkům radíš, jak téma zamknout, když se dozví odpověď a sám, když se ti jí dostane, téma nezamkneš. Přečíst si to lidi můžou i vyřešené ;)

A k podpásovce. Podpásová není otázka, jestli můžeme číst SZ, ale jak tu otázku vedeš.

Bez důkazů říct, že si myslíš že ano a že to máš několikrát "potvrzené".
Když řekneme že nemůžeme, říct že nám prakticky nevěříš.
A když ti dá odpověď i nejvyšší s tím, že otázka je vyřešena, začít tu povyk s tím, že to klidně můžem cenzurovat, zamykat, mazat ale lidi se pravdu dozví. Ano dozví. Už od první strany...

A k poslednímu příspěvku.
Co moderátor může anebo nemůže závisí jenom na jeho schopnostech a netýká se to jenom moderátorů, je to obecné.

Nemáš pravdu. Pokud to platí obecně, týká se to i běžných uživatelů. Tak jaktože nedokážeš jako běžný uživatel editovat cizí témata? Protože nemáš oprávnění. Tak jako my nemáme práva číst cizí korespondenci.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 22 bře 2013 22:24

Blue Spirit píše:
Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?
od Blue Spirit » 22 Bře 2013 15:42
Osobně si myslím že ano a už se mi to několikrát potvrdilo /možná náhoda/. Pokud ano, není to dobré!

Výroky "už se mi to několikrát potvrdilo" a "možná náhoda" si navzájem poněkud protiřečí.
Buďto se ti to už několikrát potvrdilo, pak máš několik důkazů o tom, že moderátoři SZ číst mohou. Pak stačí ty důkazy položit na stůl a diskuze mohla skončit před několika hodinami a několika desítkami příspěvků, z nichž některé (možná většina) určitě nepřispěly k atmosféře tohoto tématu, ani k zodpovězení tvé otázky.
Nebo to byla náhoda, a pak nezbývá, než věřit prohlášení moderátorů i admina a diskuze opět mohla skončit před několika hodinami a několika desítkami příspěvků, z nichž některé (možná většina) určitě nepřispěly k atmosféře tohoto tématu, ani k zodpovězení tvé otázky.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 22 bře 2013 22:28

S dovolením tohle téma ve své vlastní sekci uzamykám. Řečeno bylo opravdu vše a to několikrát.

SZ v phpBB (což je naše fórum) nemohou číst ani moderátoři ani administrátoři.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
    od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu
    22
    9941
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 16:54

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”