Ahoj chtěl bych poradit s přenosem licence Win8 ze starého NT na nový. Už jsem měl dotaz zda to u mé licence jde a mělo by to být OK. Chtěl bych tedy poradit jak by se to mělo co nejjednodušeje udělat, měla by se nějak deaktivovat licence ve starém NT a pak aktivovat v novém
Dobrý den.
Starší monitor ACER přes HDMI se zobrazuje dobře, když je zapojený přímo do nového NB. Já ale potřebuji, aby fungoval přes nový HUB (dokovací stanice) a to je obraz rozsypaný-pruhovaný. Vyzkoušeny byly 2 různé HUB a chová se to stejně....
Poslední příspěvek
Pokud napajis primo notebook a do nej mas zapojeny hub, tak je to principialne spatne, i kdyz to nejak fungovat muze.
Cela myslenka toho hubu je, ze do notebooku z nej vede pouze 1 kabel a hub zaroven napaji notebook.
Po upgrade Hardware nastal prví problém. Windows hlásí, že nemá klíč. Když ho zadám , nevezme ho.
Chápu jen, že si myslí, že ho zadávám, jako na jiný počítač. Co ale s tím?
Poslední příspěvek
Dúfam ,že si nekúpil kľúč na Win10 a Win11 na ten istý PC.Pretože ,ak chceš prejsť z Win10 na Win11,nepotrebuješ nový kľúč.
Je to na ten samý PC. Win 10 jsem použil a 11 ještě ne. Přejít na 11-ky z 10-tek zdrama, to vím. Ale až to udělám, (zatím mi...
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?