Ahoj, do počítače se mi stáhl vir ( Viz http://trojan-killer.net/vas-pocitac-je ... cie-virus/ ). S tímto problémem jsme byli i na policii a prý se jedná o vir.
Na počítači nelze nic dělat, je zobrazená pouze stránka ze které nejde odejít.
Pomohl by mi prosím někdo, abych se toho zbavil? Jak postupovat?
Díky moc
Vir: provoz vašeho počítače je pozastaven
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vir: provoz vašeho počítače je pozastaven
Jak se do něj mám dostat? Ve stavu nouze to dělá to samé, jako na normálním řežimu :-\
Takhle to dopada, kdyz je na XP prihlasen administrator a neni tam zadny poradny antivit a hlavne neco, co hlida automaticke spusteni procesu (proto je virus i v nouzovem rezimu a nejspis smazal i vsechny body obnoveni krome tech, do kterych se sam nahral).
Reseni je jednoduche: nabootovat Kaspersky Rescue CD (zadarmo na webu Kaspersky) a odvirovat s nim pocitac
Vazne jsi byl s tim na Policii? Tenhle virus jsem likvidoval na desitkach pocitacu, ale na Policii se jeste nikdo ptat nebyl
Reseni je jednoduche: nabootovat Kaspersky Rescue CD (zadarmo na webu Kaspersky) a odvirovat s nim pocitac
Vazne jsi byl s tim na Policii? Tenhle virus jsem likvidoval na desitkach pocitacu, ale na Policii se jeste nikdo ptat nebyl
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já ne.. Já bych tam nešel :-). Kluk, co mi dal ten počítač, se byl prvně informovat tam : )
Zítra to zkusím :-)
Zítra to zkusím :-)
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kapspersky antivir pár zmetků našel. Vše jsem smazal, ale bez výsledku. Jak v nouzovém, tak v normálním řežimu naskočí stránka a nezle nic dělat..
Někdo nějaké rady?
Někdo nějaké rady?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš se i v nouzovém režimu přihlásit jako Admin, tedy na jiném účtu a pak se dostaneš i k bodům obnovení, pokud je ovšem vůbec má zapnuté.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Při spuštění se mě to na výběr účtu vůbec neptá.. A hned po skočení plochy tam skočí ta pitomá stránka, ze které se nelze dostat
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Při spuštění stiskat F8, pak vybrat nouzový režim, po jeho naběhnutí zvolit z nabídky Admin a teprve v tom účtu vybrat bod obnovení. Jestliže nemáš účet Admin (špatně nainstalovaný OS), tak zvolit jiné řešení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Odpálil bych to v režimu MS-DOS, jestli máš možnost a trochu umíš s př. řádkem. (Ber to jen jako jakýs takýs vodítko...)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Další možné řešení je vyjmout disk z PC a vložit jej, jako druhý do jiného PC a tam jej antivirovým programem odstranit. Podobně jsem tak tento vir odstranil free Avastem poslední verze s posledními aktualizacemi.
Nebo zkus nabootovat > Hiren's Boot, je tam taky pár čističů..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”