Ahojte! Mam už hotovou sestavu. Chci se ale zeptat jestli ten zdroj co v ní je, je dostačující(pokuď možno kdo tomu rozumí, nechci jen takovej hrubej odhad)? A pak RAMky co tam jsou, mají hliníkový chladič, nebude mít problém s tím chladičem od Gelidu? Kdyžtak napište jaké by ste mi jiné doporučili. Díky za odpovědi.
BTW:Pokud narazíte na nějákou nekompatabilitu v sestavě řekněte, jinak by měla být vpohodě a přesně podle mých představ.
Sestava odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... WG011T6T01
Zdroj pro tuhle sestavu a RAM Vyřešeno
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ZDROJ PRO TUHLE SESTAVU a RAM
Tak do tehle sestavy bych chtěl mít zdroj s možnými odpojitelnými kabely,..čili Seasonic M520/620II, jinak ten Corsair by to mohl zvládnout, ale velká rezerva tam už nebude
, vypadá to mašina na taktování, takže proto bych taky bral větší rezervu, čili ten Seasonic.
RAM: dobře se ptáš, a ano, budou dělat potíže s chladičem, jedině že bys je nedal do dual channelu...něco s nízkým profilem

RAM: dobře se ptáš, a ano, budou dělat potíže s chladičem, jedině že bys je nedal do dual channelu...něco s nízkým profilem
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ZDROJ PRO TUHLE SESTAVU a RAM
Díky, takže mrknu na ten Seasonic. Jinak RAM bezi v dualu rychleji takze koupim ty nizkoprofilovy, jen nevim jestli volit kingstona nebo toho corsaira 
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 20:56) ---
Hele, a co tenhle zdroj, je teda od corsair, ale je 600W, má odpojitelné kabely, alespoň podle obrázku. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0V40001VLK

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 20:56) ---
Hele, a co tenhle zdroj, je teda od corsair, ale je 600W, má odpojitelné kabely, alespoň podle obrázku. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0V40001VLK
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zdroj pro tuhle sestavu a RAM
Všechno to je na XMP profilu, kromě těch šedých - ty jsou pnpčka, ale je to jedno...Jinak super sestava, dobře sestaveno...pak mi checkni to téma ohledně těch telefonech 

- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 21:10) ---
Ještě se zeptá, je velký rozdíl mezi 1.5V a 1.65V u těch RAMek??
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 21:10) ---
Ještě se zeptá, je velký rozdíl mezi 1.5V a 1.65V u těch RAMek??
Tyjo, nasypeš 30 tisíc do počítače a myšku bereš A4tech jo? no fuj! Můžu doporučit např.: Logitech G500 nebo levnější, ale pořád vynikající SteelSeries kinzu :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Obecně u komponentů je lepší držet vždy jej na co nejmenší napětí. U ramek na tom tak nezáleží než u procesorů např, je to jenom detail, nic co by Tě finančně na elektřině překvapilo, nebo na nějakou životnost těch ramek to nemá vliv...
//oxxid asi nováček, přišel na forum a hned nám to tady zkritizoval, jako kdyby tomu rozuměl. A4tech jsou fajn herní myšky, a nabídnou skvělý poměr cena/výkon, tak si můžeš dát do "hledat" "a4tech" a vyjede Ti spoustu témat, kde jsme radili lidem ať si koupí právě myšky od této značky.
od a4tech dělají i fajn myšky od "V" series http://mysi.heureka.cz/f:1659:7034/
//oxxid asi nováček, přišel na forum a hned nám to tady zkritizoval, jako kdyby tomu rozuměl. A4tech jsou fajn herní myšky, a nabídnou skvělý poměr cena/výkon, tak si můžeš dát do "hledat" "a4tech" a vyjede Ti spoustu témat, kde jsme radili lidem ať si koupí právě myšky od této značky.
od a4tech dělají i fajn myšky od "V" series http://mysi.heureka.cz/f:1659:7034/
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Díky. Asi vemu spise ty 1.5V ale ještě uvidim. Jinak se mi to A4Tech taky jeví jako dobra značka. A nemám v plánu kupovat mys a klávesnici za 5000 když za to mám novy monitor nebo v mým případě půlku. A není problém nasetrit a časem koupit lepší.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 23:21) ---
Díky. Asi vemu spise ty 1.5V ale ještě uvidim. Jinak se mi to A4Tech taky jeví jako dobra značka. A nemám v plánu kupovat mys a klávesnici za 5000 když za to mám novy monitor nebo v mým případě půlku. A není problém nasetrit a časem koupit lepší.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2013 23:21) ---
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok vemu ten seasonic jak si sem dal, já sem ho toiž nemohl něják najít 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek