Ahoj,
sháním doučování na programování v Javě. Zkoušel jsem pár lidí, ale mají již plno. Jde o programování v Javě v programu NetBeans IDE 7.2.1. Potřeboval bych pomoci s ročníkovým projektem.
V kurzu bych se chtěl zaměřit na programování v grafickém prostředí JavaFX, konkrétně na prostředí „canvas“. V tomto prostředí mám vypracovat hru Skladník (anglicky: Sokoban), se kterou si nevím moc rady. V Javě jsem úplný začátečník – jsem v 1. ročníku na gymnáziu. Mám problém se syntaxí kódu, pochytil jsem zatím jen úplné základy, jako např. podmínky, cykly, pole, zakládání různých typů proměnných, atd., ale pokročilejší funkce (např. udělat kód tak, aby např. všechny kostky měly stejnou vlastnost, a zároveň aby se vyskytovaly na různých místech) mi dělají problém.
Program musím mít hotový do tzv. kontrolního termínu, kdy by měl program obsahovat většinu funkcí. Kontrolní termín je v polovině dubna.
Přes e-mail můžu zaslat přesné zadání, které mám.
Bydlím mimo prahu, a tak by bylo dobrý, kdybych mohl někam dojíždět - kamkoliv do Prahy. Cena maximálně 300 Kč/60 min.
Děkuji za pomoc, opravdu jí potřebuju.
Doučování v Javě - JavaFX canvas
Zpět na “Programování a tvorba webu”