Obecné názory o smartphonech Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obecné názory o smartphonech Vyřešeno
Ok checknu recenzi, pak napišu jak se mi to libilo/neliblo , jinak mám možnost mít Sony Xperii T za 6,5k, možná bych ho přemlouvil za 6k...ale víš jak...to už je všechno kolem 6k...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obecné názory o smartphonech
Jestli máš tu možnost tak ji ber jako ďas, tak Xperia T je bombová!!
Tak P nebo T? Péčko jsem měl myslím v ruce(pokud to je ten, kterému se mění barevně ten panel podle toho, co je na displey), tak to žádná výhra neni. Telefon byl dost zalagovaný, když bylo v pozadí spuštěno více aplikací. Ale je možné, že si to pletu s jiným modelem.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud můžeš mít za 6,5 tis. Xperii T, tak bys byl vůl, kdybys jí nevzal 

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Po checknutí CZ recenze na youtube a po checknutí HDW i SW stránce jsem se rozhodl pro Xperii P z aukra za 4k, má NFC, automatickou regulaci jasu, pekny fotak/kameru, desing, podporu, kvalitu konstrukce - výtka by se našla viz. příloha (nechce se mi to popisovat
), je to oddělitelné a po nějaké době to nemusí držet 
6k není 4k, a já jsem za tu cenu co mužu dostat víc jak spokojený :-)

6k není 4k, a já jsem za tu cenu co mužu dostat víc jak spokojený :-)
Vlastním smartphony s Androidem od první generace (měl sem G1), a nesetkal jsem se s nijak velkými problémy či záseky, obzvlášť na telefonech samsung, možná taky záleží na tom kdo ten telefon používá a jak ho používá. Pokud si do něj nacpe 400 appek a pak čeká že bude svištit, tak to ať táhne tak 5 let do budoucna. Sony jsou slušný telefony, ovšem existují lepší, je škoda že už se nedá sehnat EVO 3D :/
WP7-WP8 podle mě moc budoucnost nemaj, prodávaj se jakš takš a jsou hrozně uzavřené :\ navíc se mě osobně ten jejich kvádrový vzhled nelíbí.
iOS a Apple můžu taky s klidem doporučit,jedinou výtku bych snad měl aby člověk co používá apple nezpychl protože to není nejlepší telefon na světě jen protože má na zádech jabko. A ještě s nima neházejte o zem.
WP7-WP8 podle mě moc budoucnost nemaj, prodávaj se jakš takš a jsou hrozně uzavřené :\ navíc se mě osobně ten jejich kvádrový vzhled nelíbí.
iOS a Apple můžu taky s klidem doporučit,jedinou výtku bych snad měl aby člověk co používá apple nezpychl protože to není nejlepší telefon na světě jen protože má na zádech jabko. A ještě s nima neházejte o zem.
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím že za 4k tak xperia P je více něž skvělá volba. Jinak si myslím že s tím odďelitelným krytem mít problém nebudeš. Hodně špatně jde dolu, což znamená že drží 

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Na Heurece píšou ke každému postřehu o tom telefonu, že máš strašně málou vydrž, 1350mAh je fakt malilinko, sice ano, nabíjí se 1hod, ale to by mi tak ani nevadilo, kdyby se dokonce nabíjel 8hodin ale vydržel by pak 4 dny např...ještě k tomu, když je zadní kryt neoddělitelný...já sice necestuji, ale když si představím jak sedím v tom vlaku, tak mi nevydrží ani cesta z Ostravy do Prahy
Jiná otázka je pak Sony Xperia J, ten má 1jádrový procesor, oddělitelný kryt, mnohem lepší baterii...ale zase po aktualizaci na 4.0+ nemusí X1 jádro stačit na ten nejnovější android
(tzn. ten přechod není tak nejsvižnější) to jsou problémy
, já fakt nevím už, a už z toho výběru mě bolí hlava

Jiná otázka je pak Sony Xperia J, ten má 1jádrový procesor, oddělitelný kryt, mnohem lepší baterii...ale zase po aktualizaci na 4.0+ nemusí X1 jádro stačit na ten nejnovější android

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kupuji HTC EVO 3D za 4,5k z druhé ruky, záruka 1 rok. Myslím, že tento telefon nemusím představovat, že jej všichni znáte. Oproti Sony Xperii P se mi zdá lepší volbou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1394
-
od meda2016