Ahoj,
chtěl jsem si pustit na této TV video na stránce iprima.cz, ale v televizi neni aktualizován Adobe Flash Player. Problém je v tom, že Adobe přestal vydávat aktualizace pro smart TV. Existuje nějaký funkční, vyzkoušený falsh přehrávač pto TV? Díky za odpovědi
Flash přehrávač na smart TV Vyřešeno
Re: Flash přehrávač na smart TV
Opravdu nikdo neví? Rád bych to nějak rozjel...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Youtube ti jede? Neni pro TV novy firmware?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Youtube normálně jede, protože nepoužívá flash. Nový firmware neni. Ale to není firmwarem, Adobe prostě přestal podporovat smart TV. Proto bych potřeboval nějaký jiný flash přehrávač pro TV.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz ho uz nedela Adobe, tezko ho bude delat nekdo jiny. Slo ti nekdy neco ve flashi? Co dotaz primo na LG?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Na LG jsem volal. Tam mi právě řekli, že Adobe přestal vydávat aktualizace pro smart TV(pro všechny, ne jenom LG). Tak bych potřeboval nějaký program, která to obejde a spustí flash videa. Snad nepřehrává flash pouze Adobe flash player.
zkus aktualizovat na poslední známou verzi adobe flash playeru z uloz.to (11.1 verze)
Tak to můžu stáhnout tady, ale pro jaký systém? A jak probíhá instalace na TV? Spuštění .exe souboru a je to?
aha tak nemá Android já si myslel že má, protože jak si napsal Smart TV a ukončena podpora flash playeru tak se mi vybavil Android protože na ten ukončili podporu. no tak já nevím asi nepomůžu max. pročíst nějaký články např. http://www.tvfreak.cz/nove-smart-tv-od- ... 14/diskuze
Citace:
Citace:
ale zato nemůže nikdo nemohli LG vědět že adobe je hajz* mě taky štve že ukončili podporu pro Android telefony ale tam to aspoň dotáhli na verzi 11.1 a u TV na 8.a co ti kteří již smart mají, stále zůstanou u verze 4 roky staré? LG jsem si bohužel koupil, nevím pro koho ji vyrábí, ale v ČR je nevyužitelná neb nepřehraje archiv ČT a Primy. Tohle vědět tak ji nekoupím. Čerstvé info od jejich podpory "Adobe flash player 10 neni k dispozici", Podvodníci, říkají smart letitému krámu.
Tak to je v ****. Uvidím. Přece když skončí Adobe, tak společnost jako LG musí mít nový software. Jak si může Adobe dovolit nevydávat aktualizace jak pro mobily, tak pro TV. Tak já jim napíšu a uvidím, co mi odpoví. Pak to tady zveřejním.
Tjn :) blbej Adobe, měli by naopak dělat na Smart TV, tabletech, mobilech protože ty jdou nahoru, jsou to blbci a ještě kolik lidí naštvali. BTW: LG se to snažila napravit sama, proto slíbila že minulý leden vydá aktualizaci a do teď není (ale nedivím se). Kolik se tam najde bezpečnostních děr radši nemluvě :) Flash Player bude dobrý nástroj k hackování telefonů, protože ten program má spoustu lidí a bez aktualizací :) Ale co... konec, začátek nového, lepšího :) Aspoň bude větší pozornost HTML5
Naposledy upravil(a) StarRock dne 25 bře 2013 18:26, celkem upraveno 3 x.
Moje řeč. Každopádně díky za pomoc. Téma nechám otevřený, jednak kvůli odpovědí od LG a kdyby někdo věděl, jak to obejít, tak budu rád.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2491
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 13:54