Nejede mi na netu WMP
Nejede mi na netu WMP
Zdarec, když chci sledovat na netu video (třeba vysílání on-line na ČT) nejede mi obraz ale zvuk jde. Nainstaloval sem plug-iny>nic. Nejde mi to ani v mozille ani v IE. Co s tim? Používám windows media player 11
Stalo se mi totéž.Neinstalival jsi nový ovladač grafiky?Taky jsem zkoušel různé kodeky a nic,a pak jsem pátral co jsem instaloval před tím než mi to přestalo jít,tak jsem jen zkusil ten nový ovladač odinstalovat a už mi video šlo,tak jsem pak nainstaloval jinou verzi ovladače grafiky a pohoda.
CPU AMD Athlon X4 740 Quad Core Procesor 3,2Ghz, 4GB RAM, GPU NVIDIA GeForce GT 630, Windows 7
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ještě znovu nastavit WMP 11 jako výchozí přehrávač. Ale pokud ti zvuk jde, bude ti chybět jeden kodek. Je možné, že si ho přeinstaloval nějakým jiným programem, nebo novým programem si zrušil jeho prioritu.
Pokud to nepůjde po nastavení jako výchozí přehrávač, odinstaluj WMP 11 a pak ho nainstaluj znovu.
Pokud to nepůjde po nastavení jako výchozí přehrávač, odinstaluj WMP 11 a pak ho nainstaluj znovu.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Pohlaví:
CCCP - dle mého názoru nejlepší. Chtělo by to ale odinstalovat ty staré, aby nebylo "překodekováno" a nehádalo se to. WMP11 dělá problémy. Nechápu, proč každý instaluje nejnovější verze čehokoliv, protože ty většinou nemají vychytané všechny mouchy. Ono to lépe vypadá, má to spoustu sarapatiček /většinou zbytečných/, ale nefunguje to. CCCP je zde: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
podobným experimentům kodeků typu CCCP se vyhni obloukem !
Kodeky jedině K lite mega kodek pack .
ono jde o to že samo to od sebe nemohlo přestat fungovat - chce si to vzpomět co jsi měnil nebo mazal či přidával do PC že to ovlivnilo video a tam bude zakopaný pes!
jinak pomůže odinstalace všeho a nová čistá instalace kodeků .
Kodeky jedině K lite mega kodek pack .
ono jde o to že samo to od sebe nemohlo přestat fungovat - chce si to vzpomět co jsi měnil nebo mazal či přidával do PC že to ovlivnilo video a tam bude zakopaný pes!
jinak pomůže odinstalace všeho a nová čistá instalace kodeků .
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”