Zdravím..
Už sem sem jednou psal a ešte mě nikdo neporadil takže bych se chtel ješte jednou zeptat jestli nevíte co stím je..
Po přejítí s WinXP na Win7 sem mi velmy seká lolko (league of legends) přeisteloval sem si celů hru nepomohlo, dokoupil sem RAM 2GB s tskr nic nepomohlo..
Děkuji za rady a předem děkuji za odpověd
btw: lolko mě jede na 9 fps šlo mě na 32
Sekání lolka
Re: Sekání lolka
Ahoj!
Vzhledem, že jsem taky hráč lolka, tak ti musím pomoct.
1. Jakou máš sestavu? 2. Máš nastavenou hru na malé detaily?
Vzhledem, že jsem taky hráč lolka, tak ti musím pomoct.

MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
1. Win7, Intel(R) Celeron(R) CPU 3,06GHz , RAM 3,25GB (nevím proč mám 3,25GB když mám v PC 2x2GB) 32bit..
2. Ano
2. Ano
A co grafická karta? Lolko je po posledním grafickém patchi celkem náročné. Dříve jsem měl integrovanou grafiku
a to jsem to neutáhl.

MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Máš 32 bitovou verzi windowsu a ta neumí více RAM paměti něž píšeš, proto i když máš 2x2GB tak ti to ukazuje méně. Musel by si mít 64 bitovou verzi aby si mohl využít více RAM paměti 

Nj..
Grafika je ATi Radeon HD 3800 Series

Já nejsem nějakej odbornik, ale řekl bych, že ten proscesor je jedno jadro a grafika taky nic moc, tak se vubec nedivim, že ti to nejede. Neřekl bych, že je to tim, že si přešel z winxp na win7, ale tim grafickym patchem... Radil bych ti upgrade sestavy.
To cos sem napsals je totální kravina proto že na lolko potřebuješ uplně malé požadavky..
Já sem rozjel lolko na starém PC 1.61GHz 2GB RAM
Já sem rozjel lolko na starém PC 1.61GHz 2GB RAM
Já jsem také lolko rozjel na sestave, kterou mam v podpisu, ale dříve jsem ještě neměl tu grafiku a hral jsem to na integrovane a už tak jsem měl problémy po tom novem patchi. Podle mého názoru to ta grafika zvládá, ale procesor ne. Je to můj názor a nevnucuji ti ho. když si ho rozjel dřív na tom starém pc, tak ještě nebyl ten patch? (Bohužel už nevím o kolikáty patch se jedná, ale byl nejaky mesic po dominionu myslim, ale nejsem si jistý.)
To sem měl tento PC co mám ale s win XP
No, já bych řekl, že to nedává procesor, ale jak říkám nejsem profík, tak se někdo snad ozve a potvrdí nebo vyvrátí mé tvrzení...
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Co jiné hry, sekají se taky?
Jinak nejednomu mému známemu, shodou okolností taky hráči lolka, po přechodu s XP na W7, se LOLko i jiné hry sekali. Nejlepší je do takovýchto sestav W7 necpát. Škoda peněz za OS..
Jinak nejednomu mému známemu, shodou okolností taky hráči lolka, po přechodu s XP na W7, se LOLko i jiné hry sekali. Nejlepší je do takovýchto sestav W7 necpát. Škoda peněz za OS..
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3209
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57