Moje telefonní číslo na cizích web. stránkách Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje telefonní číslo na cizích web. stránkách
Jsou to tyhle stránky? http://mix-picoviny.webnode.cz/nas-tym/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
El Diablo: Ano.
Nová SIM pro mě neni úplně nejlepší řešení. To číslo už mám dlouho, má ho hodně lidí se kterýma už se nevídám a momentálně je to i kontakt na přihláškách na VŠ a životopisech.
Nová SIM pro mě neni úplně nejlepší řešení. To číslo už mám dlouho, má ho hodně lidí se kterýma už se nevídám a momentálně je to i kontakt na přihláškách na VŠ a životopisech.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
To bude slozite resitelne - autor toho webu mel to cislo s nejvetsi pravdepodobnosti pred tebou
Po zruseni se cislo vetsinou po cca 3 mesicich prideluje dalsimu zakaznikovi
Kolega takhle dostal cislo, na ktere mu prvni rok volali lidi a vymahacske agentury, protoze predchozi majitel dluzil hezkych par milionu a nebyl k nalezeni
Po zruseni se cislo vetsinou po cca 3 mesicich prideluje dalsimu zakaznikovi
Kolega takhle dostal cislo, na ktere mu prvni rok volali lidi a vymahacske agentury, protoze predchozi majitel dluzil hezkych par milionu a nebyl k nalezeni
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je číslo doslova k nezaplacení!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
To je
Dobry den, je tam pan XY?
Pan XY nema cas, pan XY zrovna sedi na Borech
Cca 3-5x denne ruzni volajici, ze chteji vratit penize
Obavam se ze tohle je neresitelne, operatorovi je to uplne jedno a tvrdi ze za to nemuze (coz ma pravdu)
Dobry den, je tam pan XY?
Pan XY nema cas, pan XY zrovna sedi na Borech
Cca 3-5x denne ruzni volajici, ze chteji vratit penize
Obavam se ze tohle je neresitelne, operatorovi je to uplne jedno a tvrdi ze za to nemuze (coz ma pravdu)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A není to jen s telefonem. Změnil jsem ISP a nová IP je bloklá na pctuning fóru pro SPAM. Ne že bych tam chodil, ale když občas googlím problém, relevantní téma bývá občas hned na první straně.
I to je důvod, proč se kvůli BANům nemění IP
I to je důvod, proč se kvůli BANům nemění IP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Operátor ti navrhne zdarma vyměnit číslo (SIMku). Co se ohledně tvého čísla visícího na www a kdekoli jinde dozvíš, tak že to není osobní údaj. Ledaže by ses na své triko soudil a dokázal, že ti vznikla újma, výsledek nejistý, poplatky jisté ...
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hele ta stránka už nefunguje. Jak jsi toho docílil?
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Také by mě zajímalo, jak se to povedlo vyřešit. Člověk nikdy neví, co se mu bude v budoucnu hodit.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba to tu čte někdo z webnode...
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Čau, problém se nakonec vyřešil přes support Webnode. Napsal jsem jim, že mi před půl rokem řekli, že kontaktujou autora. Ten se jim (kupodivu) neozval, takže stránky zablokovali. Nevim, jestli to k něčemu bylo, ale psal jsem tam i to, že jestli mi nejsou ochotni pomoci, ať to napíšou rovnou, že si ušetříme čas a hodíme to na jiný instituce. Každopádně díky vám za pomoc :).
Mimochodem.. Neví někdo, jak udělat, aby se ta stránka nezobrazovala ve výsledcích Googlu?
Mimochodem.. Neví někdo, jak udělat, aby se ta stránka nezobrazovala ve výsledcích Googlu?

„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Pockat dostatecne dlouho
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2902