Zkus ještě kontaktovat Google support.
http://www.google.co.jp/intl/cs/analytics/support.html
Moje telefonní číslo na cizích web. stránkách Vyřešeno
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Moje telefonní číslo na cizích web. stránkách
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Andrew98 píše:Hele ta stránka už nefunguje. Jak jsi toho docílil?
fatalfanatic : už je to vyřešené

***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
fatalfanatic: koukám a koukám a tak mi připadá, že jsi jakýsi žhavý do toho "radění".. , nebo snad ne ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Bře 2013 14:01) ---
Stránka se přestane vypisovat, až ji google vyřadí z indexu, pak už se nebude zobrazovat, počkej cca. 3 měsíce..
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Bře 2013 14:01) ---
Stránka se přestane vypisovat, až ji google vyřadí z indexu, pak už se nebude zobrazovat, počkej cca. 3 měsíce..
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pikaču: odpovídal sem na otázku, odstranění z vyhledavače google. To tuším nebylo ještě vyřešené neboli aspoň nebylo nadepsané. Popřípadě se omlouvám 
Crazycode: Řadím to co se dá
jen a jen zvyk, od svého mladšího života sem si vždy uspořádal a řadil to tak, jak do virtuálního seznamu otázka: ano už jsem takový dotaz: snad to není blbý přístup ? 
EDIT: jejda pardon špatně sem to přečetl hups. Tapatalk co dodat. Tak oprava radím to co vím co znám a teoreticky co by mohlo lidem pomoct.

Crazycode: Řadím to co se dá

EDIT: jejda pardon špatně sem to přečetl hups. Tapatalk co dodat. Tak oprava radím to co vím co znám a teoreticky co by mohlo lidem pomoct.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2902
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02