propojeni 2 pc přes switch
propojeni 2 pc přes switch
Zdravím, moje situace: máme 2 počítače , internet zavedený do swicthe a ze switche do obou pc. Na každém internet fungoval nezávisle na druhém. Dnes ráno přestal na pc1 internet fungovat (myslel jsem si kvůli poškození datového kabelu, vyměnil sem kabel) potřeboval bych pomoc s opětovným nastavením. První problém je, že když zapojím kabel ze swicthe do pc1, nenalezne žádnou síť. Na pc2 funguje internet normálně jak předtím.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: propojeni 2 pc přes switch
A kdyz prohodis porty na switchi?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To jsem zkoušel, kabel a switch (port) sou v pořádkou odzkoušel sem na pc2. Na pc1 vidím jen broadband connection, ale ne místní siť 2 jako na pc2.
-
- Pohlaví:
Co správce zařízení - vidíš tam síťovku? Existují v PC síťová připojení? Jaká je jejich konfigurace?
Ve správci vidím jen ethernet controler v other devices a v networks adapters jen adapter programu tungle a hamachi , jinak podle everestu mám Realtek RTL8168/8111 Gigabit Ethernet Adapter, síťová připojení asi ne když v network center vidím jen: you are not currently connected to any networks
-
- Pohlaví:
Zřejmě jsi přišel o ovladače síťovky. Zkus je znovu nainstalovat. Další možnost je, že odešla síťovka.
To jsem si myslel také jestli to není síťovkou tak jsem začal hledat ovladače, ale bohužel nemůžu žádný najít. :/
-
- Pohlaví:
Pokud není tajný typ a výrobce tvé základní desky (pokud je síťovka integrovaná) a druh operačního systému včetně verze, pak ti s nalezením můžeme pomoci.
Tak naštěstí sem našel to cd, nainstaloval ovladače na síťovku a už to běží. Děkuji ti moc si mi pomohl. Až zase budu mít problém ozvu se. :-)
-
- Pohlaví:
Není zač, klidně se ozvi. Tohle téma označ jako vyřešené (klik na zelené zatržítko).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3882
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:26
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9136
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 16
- 8545
-
od šulda