Zdravím. Dnes mi přišel nějaký podivný email. Můžete se na to podívat co to má znamenat. Je tam i odkaz který mi ale nefunguje. Prosím o radu či pomoc co s tím? Děkuji
From: Petruska [mailto:petruska@centrum.cz]
Sent: Thursday, March 28, 2013 8:43 AM
To: Plevacova Lubomira
Subject: Tvoje fotky
Ahoj,
někdo si "půjčil" pár tvých fotek a umístil je s poměrně nevhodným komentářem na svůj trapnej blog:
http://www.seznann.eu/3ca3a5badc353875/fotka.jpg
Tvý jméno tam ale naštěstí neuvedl a navíc tam má fotky víc lidí, takže se to docela ztratilo, ale jen pro informaci :)
--
Upozorneni:
Tento e-mail a jakekoliv k nemu pripojene dokumenty mohou byt duverne a jsou urceny pouze jeho adresatum.
Jestlize jste obdrzel(a) tento e-mail omylem, informujte laskave neprodlene jeho odesilatele a obsah i s prilohami a kopiemi vymazte ze sveho systemu.
Nejste-li adresatem, neni povoleno tento e-mail jakkoliv uzivat, rozsirovat, kopirovat ci zverejnovat.
Odesilatel e-mailu neodpovida za eventualni skodu zpusobenou modifikacemi ci zpozdenim prenosu e-mailu.
Disclaimer:
This electronic mail message and any files attached to it are intended solely for the named addresse(s) and may be legally privileged and/or confidential.
If you have received this electronic mail message in error please contact the sender without any delay and delete it, all copies of it and all files transmitted with it from your system immediately.
If you are not the addressee the use, distribution, copying, divulging and disclosure of this electronic mail message is prohibited. The sender of this electronic mail message shall not be held liable for any damage that may be caused by any modifications or delay in the transmission of it.
Podivný e-mail
-
- Pohlaví:
Re: Podivný e-mail
Takové emaily nemáš vůbec otevírat a na přiložené odkazy neklikat!
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Buď rád, že ten odkaz nefunguje, někdo ho blbě napsal. Mě to přišlo taky, ale tak blbej, abych takovou kravinu rozklikl, chválabohu nejsem. Na Tvém místě bych si s tím dál hlavu nelámal a smazal bych to 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
takže nikde žádné fotky a nic podobného?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
miple píše:takže nikde žádné fotky a nic podobného?
Problém je v tom, že i kdyby obsah mailu byl pravdivý, nic s tím nenaděláš. Už půl roku se tady řeší problém s telefonním číslem na stránkách, na kterých tazatel telefonní číslo rozhodně mít nechce. A výsledek? Zatím nula!
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
mmmartin píše:miple píše:takže nikde žádné fotky a nic podobného?
Problém je v tom, že i kdyby obsah mailu byl pravdivý, nic s tím nenaděláš. Už půl roku se tady řeší problém s telefonním číslem na stránkách, na kterých tazatel telefonní číslo rozhodně mít nechce. A výsledek? Zatím nula!
Omlouvám se za off-topic, ale ten člověk s číslem na cizích stránkách jsem já. Jenom jsem chtěl podotknout, že po tom půl roce jsou stránky konečně zablokovány

„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Teď jsem zrovna o tom četl článek na internetu. Jedná se o falešnou zprávu a jedná se o to, že pokud to otevřete, dostane útočník přístup do vašeho PC a natahá Vám vam Malwary. NEKLIKAT, IGNOROVAT A MAZAT!!!
Tak díky. Příště si dám pozor. Snad se mi sem nkdo nedostal. Pro jistotu PC projedu.
Deny nahoře je odkaz http://www.novinky.cz/internet-a-pc/297 ... atele.html tak to jsi napsal pozde 

Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
Taky jsem to četl až teď.
Nebyl jsem doma.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Bře 2013 18:20) ---
OK, projeď.
OK, projeď.

miple píše:Tak díky. Příště si dám pozor. Snad se mi sem nkdo nedostal. Pro jistotu PC projedu.
OK, projeď.
miple píše:Tak díky. Příště si dám pozor. Snad se mi sem nkdo nedostal. Pro jistotu PC projedu.
OK, projeď.