Jen tak náhodou jsem si všiml, že na mojem PS3 nesvítí kontrolky, které jsou označené na obrázku (viz. příloha). Nejde mi to do hlavy hlavně kvůli tomu, že známému ty kontrolky svítí - má stejný tip PS3 Slim. Říkal jsem si, jestli to není tím, že mám třeba novější typ (on ji kupoval v roce 2010? a moje je kupovaná v roce 2012, ale na krabici SONY píše 2011.)
PS: Nijak mi to nepřekáží, nevadí ani neomezuje mě to - všechno je funkční, jen mi to prostě nedá. Do manuálu jsem se díval a jako závada, nebo chyba tam není uváděna.
Nesvítící kontrolky na PS3
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nesvítící kontrolky na PS3
Ahoj, tyto kontrolky nesvítí a nikdy nebudou! Max. jen malinká diodka nad zapínačem (ON=zeleně OFF=červeně). PS3 Slim mít nemůže, pokud mu to svítí. Tyto kontrolky svítili na starších verzích FAT. Vím co říkám mám tohle PSko taky doma 
EDIT: Ale bylo by příjemné kdyby svítili. Když mi přišlo domů, tak jsem také myslel že budou svítit
. Ale to už je asi rok zpět.

EDIT: Ale bylo by příjemné kdyby svítili. Když mi přišlo domů, tak jsem také myslel že budou svítit

PowerfulCZ píše:Ahoj, tyto kontrolky nesvítí a nikdy nebudou! Max. jen malinká diodka nad zapínačem (ON=zeleně OFF=červeně). PS3 Slim mít nemůže, pokud mu to svítí. Tyto kontrolky svítili na starších verzích FAT. Vím co říkám mám tohle PSko taky doma
EDIT: Ale bylo by příjemné kdyby svítili. Když mi přišlo domů, tak jsem také myslel že budou svítit. Ale to už je asi rok zpět.
Jak říkám, známý i já máme stejný typ modelu PS3 Slim (ne ten nový model Slim z roku 2012) a jemu ty kontrolky svítí, za to mě ne. :)
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ten z roku 2012 je SUper slim 
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2013 16:28) ---
Tohle jsou verze: PS3 FAT, PS3 SLIM, PS3 SUPER SLIM. Kterou máš ty? Trochu se v tom ztrácím
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2013 16:29) ---
Nemá tvůj známý tu konzoli po někom?

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2013 16:28) ---
Tohle jsou verze: PS3 FAT, PS3 SLIM, PS3 SUPER SLIM. Kterou máš ty? Trochu se v tom ztrácím
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2013 16:29) ---
Nemá tvůj známý tu konzoli po někom?
Já mám PS3 slim. Taktéž i známý. 
PS: Némá ji po nikom. Koupená z normálního obchodu.

PS: Némá ji po nikom. Koupená z normálního obchodu.

-
- Pohlaví:
Pokud to jsou kontrolky, pak při jisté funkci musí svítit. Ale také to může nýt jenom doplněk, který levnější zařízení přibližuje těm dražším.
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Kontrolky to nejsou. Špatně jsem se vyjádřil.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”